Maske za lice


Maske za lice

su idealan proizvod za Vas ukoliko želite da u ovo vreme imate unikatnu  masku  sa dizajnom kojeg smo pripremili za Vas. Slikajme tim se potrudio da pripremi veliki broj različitih dizajna te zasigurno možete naći masku koja Vama odgovara. Maske za lice su podeljenje u više kategorije te u ponudi imamo Srpske, dečije, fudbalske, ženske,armije, automobilske i još mnoge druge maske za lice.  U našoj ponudi smo za Vas pripremili i dve različite boje maskica, te imate mogućnost da se odlučite između bele ili crno bele maskice.Maskice za lice su napravjene tako da se pamuk nalazi sa strane lica odnosno unutrašnje strane, a poliester se nalazi sa spoljašnje strane što će obezbediti visoki kvalitet štampe na maskicama.


Srbija maske za lice

Maske za lice Srbija

Dečija maska za lice

Decija maska za lice

Fudbalska maska za lice

Maska Fudbalska

Armija maska za lice

Srpska armija maska za lice

Ženska maska za lice

Lejdi maska za lice

Automobili maska za lice

Automobii i kamioni maska za lice

Razne maska za lice

Maska za lice razna

Ostali proizvodi

Pored maski za lice u našoj Slikajme ponudi imamo još mnogo različitih foto poklona za vas i vaše najbliže. Možete se odlučiti za foto šolje, priveske, ramove, plišane igračke, puzzle. U ponudi od sada imamo i poklon šolje za porodicu kao i sportske šolje sa vašim omiljenim fudbalskim klubovima. Iznenadite svog dragog sa automobil šoljom i izmamite osmeh na njegovom licu. Iz slikajme ponude izdvajamo i veliku kolekciju šolji sa imenom, te možete pronaći šolje sa preko 200 različitih imena i dizjana, a na svakoj je ispisana porukica o poreklu, značenju i osobinama koje se vezuju za baš to ime.

Slikajme ponuda:

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Korisnička podrška