Kako želite da nas kontaktirate?

Jastuk najbolji deka

1,600.00дин.

Jastuk najbolji deka je dizajniran jastuk, unapred specijalno napravljen za Vas. Sve što treba jeste da pošaljete sliku koju ćemo uklopiti u ovaj savršen dezen.Veličina jastuka je 40x40cm i punjen je koflin punjenjem. Obradujte najboljeg deku originalnim poklonom!

Pošaljite nam najlepšu uspomenu, a mi ćemo je odštampati za Vas.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Šifra proizvoda: JASTUKNAJBOLJIDEKA Kategorije: , , , , ,

Tekst

Fotografija *

  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Jastuk najbolji deka

Jastuk najbolji deka je dizajniran jastuk, unapred specijalno napravljen za Vas. Sve što treba jeste da pošaljete sliku koju ćemo uklopiti u ovaj savršen dezen.Veličina jastuka je 40x40cm i punjen je koflin punjenjem. Obradujte najboljeg deku originalnim poklonom koji će ga ostaviti bez teksta! Neka vaša omiljena uspomena bude uvek uz njega.

Jastuk najbolji deka je izrađen od kvalitetnog i čvrstog materijala. Sa jedne strane je bele boje, a na drugoj strani se nalazi dizajn na kojoj se štampa fotografija. Veličina fotografije je 19x28cm. Naša štampa omogućava fine, jarke boje i detalje. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga za brigu da li će slika izbledeti. Možete ga prati mnogo puta bez problema.

Pošaljite nam najlepšu uspomenu, a mi ćemo je odštampati za Vas. Obradujte deku savršenim poklonom od kog se neće lako odvojiti. Neka najbolji deka ima slatke snove uz dizajnirani jastuk koji ste specijalno za njega napravili. Ovaj jastuk postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo Vašu sliku.

Jastuk najbolji deka je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka u našoj ponudi. Pregledajte detaljno naše proizvode i odlučite se za najlepši jastuk koji će ulepšati Vaš prostor. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Možete izabrati jastuk za mamu, baku, deku, tatu, dečka, devojku….

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk najbolji deka
  • Veličina: 40 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 19x28cm
  • Boja: bela, sa prednje strane dizajn
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Jastuk najbolji deka”