Sat LOVE 2

1,200.00рсд

Šifra proizvoda: SATLJUBAV2 Kategorije: , , ,

Opis

Sat LOVE 2

Sat LOVE 2 je novi proizvod u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od kvalitetnog drveta koje je premazano lakom na koje se štampa fotografija. Zanimljivost kod sata LOVE 2 je što je isečen sa posebnim dizajnom sa srcem u sredini. Ovo je idealan poklon za dragu osobu i savršen ukras za zid. Na sat štampamo 3 fotografije koje nam pošaljete. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Sat LOVE 2 štampamo tehnikom sublimacije. To je tehnika koja omogućava štampu vrhunskog kvaliteta u punom koloru. Nema nikakvih ograničenja, možete nam poslati fotografije koje god poželite.

Štampa na satu je u punom koloru jasnih i jakih boja, tako da će ovaj zidni sat sa slikom biti pravi ukras na vašem zidu. Sat LOVE 2 uvek pokazuje pravo vreme i obradovaće voljenu osobu.

Pored ovog sata, imamo i veliki izbor drugih satova koji moglu poslužiti za različite prilike. Ako Vam treba poklon za firmu, sat sa slikom je idealan i na njemu možemo da odštampamo Vaš logo i napišemo tekst po želji. Radimo sat sa štampom i za sportska društva. Možemo odštampati logo Vašeg sportskog kluba.

Postoji mogućnost izrade i satova za turističke organizacije, turistička mesta, hotele ili kafiće. Radimo ih u malim serijama. Idealno za svaku priliku. Možemo da ih radimo sa različitim dizajnom.

Svi naši proizvodi se rade na jedan komad, nisu neophodne velike serije za štampu. Sat sa slikom srce 28cm je ekskluzivan i unikatan poklon sa štampom vrhunskog kvaliteta.

  • Proizvod: Sat LOVE 2
  • Prečnik: 20×20 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Oblik: Kvadratni sa srcem
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate fotografiju i tekst

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Sat LOVE 2”

Korisnička podrška