Sat love sa srcem

1,200.00рсд

Sat love sa srcem je novi proizvod u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od kvalitetnog drveta koje je premazano lakom na koje se štampa fotografija. Zanimljivost kod sata love sa srcem je što je isečen sa posebnim dizajnom gde se srce sa kazaljkama nalazi na stubu. Ovo je idealan poklon za dragu osobu i savršen ukras za zid. Na satu štampamo 1 fotografiju koju nam pošaljete. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Opis

Sat love sa srcem

Sat love sa srcem je jedan od novijih proizvoda koje imamo u ponudi. Sat je izrađen od kvalitetnog drveta koje je premazano lakom na koje se štampa fotografija. Zanimljivost kod sata love sa srcem je što je isečen sa posebnim dizajnom gde se srce sa kazaljkama nalazi na stubu. Ovaj sat predstavlja idealan poklon  za dragu osobu i savršen ukras za zid. Na satu štampamo 1 fotografiju koju nam pošaljete. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Sat love sa srcem se štampa tehnikom sublimacije. To je tehnika koja omogućava štampu vrhunskog kvaliteta u punom koloru. Nema nikakvih ograničenja, možete nam poslati fotografije koje god poželite.

Štampa na satu love sa srcem je u punom koloru jasnih i jakih boja, tako da će ovaj zidni sat sa slikom biti pravi ukras na vašem zidu. Sat love sa dva srca uvek pokazuje pravo vreme i obradovaće voljenu osobu.

Pored ovog sata, imamo i veliki izbor drugih satova koji moglu poslužiti za različite prilike. Ako Vam treba poklon za voljenu osobu, dečka ili devojku  sat sa slikom je idealan i na njemu možemo da odštampamo Vaš logo i napišemo tekst po želji.

Svi naši proizvodi se rade na jedan komad, nisu neophodne velike serije za štampu. Sat sa slikom srce je ekskluzivan i unikatan poklon sa štampom vrhunskog kvaliteta.

  • Proizvod: Sat love sa srcem
  • Prečnik: 13x30cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Oblik: Stub sa srcem u sredini
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate fotografiju i tekst

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Sat love sa srcem”

Korisnička podrška