Sat LOVE

1,200.00рсд

Sat LOVE je namenjen za sve zaljubljene duše i one u ljubavi.

Na satu LOVE štampamo Vašu fotografiju i tekst. Obradujte voljenu osobu ovim specifičnim i unikatnim satom.

Svako će se oduševiti ovim slatkim znakom pažnje.
Savršen sat sa omiljenom slikom na poklon.
Isporuka se vrši kurirskom službom na kućnu adresu.

Opis

Sat LOVE

Sat LOVE je novi proizvod u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od kvalitetnog drveta koje je premazano lakom na koje se štampa fotografija. Zanimljivost kod sata LOVE je što je isečen sa posebnim dizajnom sa dva srca i ispisanom reči LOVE. Ovo je idealan poklon za dragu osobu i savršen ukras za zid. Na sat štampamo fotografiju tekst koji nam pošaljete. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Sat LOVE štampamo tehnikom sublimacije. To je tehnika koja omogućava štampu vrhunskog kvaliteta u punom koloru. Nema nikakvih ograničenja, možete nam poslati fotografiju koju god hoćete.

Štampa na satu je u punom koloru jasnih i jakih boja, tako da će ovaj zidni sat sa slikom biti pravi ukras na vašem zidu. Sat LOVE uvek pokazuje pravo vreme i obradovaće voljenu osobu.

Pored ovog sata LOVE, imamo i veliki izbor drugih satova koji moglu poslužiti za različite prilike. Ako Vam treba poklon za firmu, sat sa slikom je idealan i na njemu možemo da odštampamo Vaš logo i napišemo tekst po želji. Radimo sat sa štampom i za sportska društva. Možemo odštampati logo Vašeg sportskog kluba.

Postoji mogućnost izrade i satova za turističke organizacije, turistička mesta, hotele ili kafiće. Radimo ih u malim serijama. Idealno za svaku priliku. Možemo da ih radimo sa različitim dizajnom.

  • Proizvod: Sat LOVE
  • Prečnik: 20×15 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Oblik: Dva srca i ispisana reč LOVE
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate fotografiju i tekst

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Sat LOVE”

Korisnička podrška