Sat sa slikom srce 20cm

1,200.00рсд

Sat sa slikom srce 20cm je izrađen od drveta i premazan sjajnim lakom.
Sat je veličine 20cm i u obliku je srca. Namenjen je za sve zaljubljene i one koji žele da iznenade drage osobe. Sat možete pokloniti voljenoj osobi, majci, baki… Na Vama je samo da odaberete sliku i mi ćemo za Vas odštampati ovaj predivan ljubavni sat.

Isporuka se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 dana.

Opis

Sat sa slikom srce 20cm

Sat sa slikom srce 20cm je jedan od ekskluzivnih proizvoda u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od kvalitetnog drveta koje je premazano lakom na koje se štampa fotografija. Pošaljite nam sliku koju želite i mi ćemo je odštampati na ovom prelepom satu. Sat sa slikom srce je veličine 20cm. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Sat sa slikom srce 20cm štampamo tehnikom sublimacije. Možete nam poslati porodične fotografije, slike vaše dece ili bilo koju ideju koju zamislite.

Štampa na zidnom satu je u punom koloru jasnih i jakih boja, tako da će ovaj zidni sat sa slikom biti pravi ukras na vašem zidu. Možete da nam pošaljete sliku omiljenog junaka vašeg deteta, i mi ćemo odštampati savršen sat za dečiju sobu. Izaberite omiljenu porodičnu fotografiju, logo omiljenog filma ili muzičke grupe i oni će uvek biti tu da pokažu koje je pravo vreme.

Ako Vam treba poklon za firmu, sat sa slikom je idealan i na njemu možemo da odštampamo Vaš logo i napišemo tekst po želji. Radimo sat sa štampom i za sportska društva. Možemo odštampati logo Vašeg sportskog kluba.

Postoji mogućnost izrade i satova za turističke organizacije, turistička mesta, hotele ili kafiće. Radimo ih u malim serijama. Idealno za svaku priliku. Možemo da ih radimo sa različitim dizajnom.

  • Proizvod: Sat sa slikom srce 20cm
  • Prečnik: 20 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Oblik: Srce
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate tekst i sliku

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Sat sa slikom srce 20cm”

Korisnička podrška