Zidni sat sa ramom metalni

1,450.00рсд

Zidni sat sa ramom metalni je jedan od naših novijih i unikatnijih proizvoda u ponudi. Zidni sat sa ramom metalni je premazan sjajnim premazom koji omogućuje štampu jarkih boja visokog kvaliteta na podlozi od medijapana. Ovekovečite Vaše najdraže fotografije na ovom zidnom satu sa ramom. Ram imamo u boji bukve i trešnje a metal na kome se štampa u varijanti zlatne, srebrne i bele boje.

Opis

Zidni sat sa ramom metalni

Zidni sat sa ramom metalni je jedan od naših novijih i unikatnijih proizvoda u ponudi. Zidni sat sa ramom metalni je premazan sjajnim premazom koji omogućuje štampu jarkih boja visokog kvaliteta na podlozi od metala. Podlogu od metala imamo u više varijacija boja. Zidni sat sa ramom metalni možete poručiti u zlatnoj, srebrnoj i beloj boji metala. Ovekovečite Vaše najdraže fotografije na ovom unikatnom zidnom satu sa ramom. Zidni sat sa ramom metalni dolazi u jednoj veličini ali sa dve vrste rama. Da bi ramovi bili prilagodljivi za svačiji ukus sam ram imamo u boji bukve i boji trešnje.

Zidni sat sa ramom metalni može biti idealan poklon za rođendan, Vaše najdraže kojima će te pokloniti specifičan i ličan poklon sa Vašim dragim fotografijama. Pored ovih namena zidni sat sa ramom može biti idealan dekorativan ukras u Vašem domu, kancelariji. Uzimajući u obzir da se dizajn može uklopiti po bilo čijem izboru i da se mogu birati dve vrste ramova kako bi se dobio drugačiji vizuelni doživljaj ovi ramovi su nešto što sigurno predstavlja unikat predmet koji nosi uspomene. Metalna podloga na kojoj se štampa stvara drugačiji i vizuelno privlačan efekat Vaših fotografija.

Ovaj zidni je odličan i kao dekorativni predmet u Vašoj firmi ili bilo kom drugom vidu prostora jer može poslužiti i kao Vaša inovativnija reklama s obzirom da se dizajn na ovom satu može biti prema Vašim željama.

Štampa na ovim satovima sa ramom se može raditi u punom koloru nezavisno od količine proizvoda koji se štampa.

  • Proizvod: RAM2
  • Prečnik: 22.5x32cm
  • Materijal: metal (zlatni, srebrni, beli) i drveni ram (bukva i trešnja)
  • Oblik: pravougaoni
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate fotografiju i tekst

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Zidni sat sa ramom metalni”

Korisnička podrška