Majica za vino Sveti Arhangel Mihajlo

450.00дин.

Majica za vino Sveti Arhangel Mihajlo idealan je poklon za slave. Majica za vino omogućava Vam da sami birate kvalitetno piće na koje ćete staviti majicu sa slikom Svetca. Obradujte domaćine na dan slave ovim nesvakidašnjim poklonom koji će ih sigurno obradovati. Majica za vino je proizvod koji može da se koristi u razne svrhe. Ukrasite bilo koju flašu ili neke druge proizvode ovom prelepom majicom.

Опис

Majica za vino Sveti Arhangel Mihajlo

Majica za vino Sveti Arhangel Mihajlo idealan je poklon za slave. Majica za vino omogućava Vam da sami birate kvalitetno piće na koje ćete staviti majicu sa slikom Svetca. Obradujte domaćine na dan slave ovim nesvakidašnjim poklonom koji će ih sigurno obradovati. Majica za vino je proizvod koji može da se koristi u razne svrhe. Ukrasite bilo koju flašu ili neke druge proizvode ovom prelepom majicom. Garantovana je dugotrajnost pri pranju. Bitno je samo da se majica ne iskuvava. Možete je prati i mašinski na maksimalnih 40°C.

Isporuka se vrši kurirskom službom na kućnu adresu.

  • Proizvod: Majica za vino Sveti Arhangel Mihajlo
  • Boja: Bela

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Posetite naš Facebook i Instagram profil za više ideja i promocija.

 

Рецензије

Још нема коментара.


Будите први који ће написати рецензију “Majica za vino Sveti Arhangel Mihajlo”

Korisnička podrška