Patosnice za auto prednje

0.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review )

2,500.00дин.

Patosnice za auto prednje za sublimaciju su dizajnirane da zaštite enterijer automobila od prljavštine, blata, snega i vode. Model patosnica je univerzalan i može lako da prilagodi svakom patosu automobila zahvaljujući predviđenim žljebovima. Patosnice su napravljene od visokokvalitetne tkanine, veoma otporne na habanje i cepanje. Namenjene su za štampu Vaše fotografije, dizajna ili teksta. Boje koje ostaju nakon štampe su neverovatno postojane i jake.

Fotografije

Tekst

 • Opis
 • Reviews(1)

Opis

Patosnice za auto prednje

Patosnice za auto prednje za sublimaciju su dizajnirane da zaštite enterijer automobila od prljavštine, blata, snega i vode. Model patosnica je univerzalan i može lako da prilagodi svakom patosu automobila zahvaljujući predviđenim žljebovima. Patosnice su napravljene od visokokvalitetne tkanine, veoma otporne na habanje i cepanje. Patosnice su ojačane na krajevima gde se često habaju tako da produžavaju izdržljivost i vreme trajanja patosnice.

Tekstil od kojeg su napravljene patosnice je jako izdržljiv materijal i traje mnogo duže, nego patosnice od PVC-a, plastike i drugih materijala.
Auto patosnice se lako peru, čiste i usisavaju. U ponudi su prednje i zadnje patosnice za auto koje će savršeno pristajati vašem automobilu i učiniti njegov enterijer jedinstvenim.

Nudimo širok spektar različitih vrsta i oblika patosnica za sva vrsta vozila. Ovo je unikatan proizvod u našoj ponudi. Štampa može da se radi na jedan komad sa sva četiri dezena. Omogućava štampu reklamnih poruka firmi, marketinških agencija, auto industrija. Mogućnost štampe punog kolora na jedan i više komada.

Isporuka je u roku od 2-3 radna dana od dana prijema porudžbine.

 • Proizvod: Patosnice za auto prednje
 • Dimenzije: 67 x 43,6cm
 • Broj komada: 2
 • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
 • Boja: Bela
 • Dostava: 2-3 radna dana

Pored patosnice za auto prednje kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Customers' review

Rated 0.00 out of 5 stars
1 review
5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

1 review for Patosnice za auto prednje

 1. Schappert18831@gmail.com

  라이브배팅사이트 ≡《 mir101.COM 카톡Pro9999》≡인터넷카지노 멀티게임본사 카지노사이트-http://www.mir101.CoM/ 카지노사이트-http://nave88.com/ 카지노사이트-http://www.mir101.CoM/ 카지노사이트-http://nave88.com/ 토토사이트 사설스포츠토토 스포츠토토

Add a review