Majica sa flok štampom

1,600.00дин.

Flok štampa predstavlja tehniku štampanja gde na kraju procesa štampe dobijamo efekat “materijala na materijalu” ili pliša koji je reljefno udzignut od same majice. Sve konvencionalne tehnike štampe viđamo svakodnevno i u svakoj prilici. Ova vrsta štampe nije toliko pristupačna naročito kada je u pitanju personalizovana štampa i štampa na komad. Izgled majice nakon štampe i prelaz prstima po dizajnu nakon štampe je neverovatan. Poručite ovu majicu

a mi možemo da Vam garantujemo oduševljenje.

Tekst

Dizajn

Boja majice *

Boja flok folije *

Veličina majice muške

Veličina majice ženske

Opis

Majica sa flok štampom

Majica sa flok štampom je nešto sasvim novo i nesvakidašnje u našoj zvaničnoj ponudi majica sa Vašom štampom. Majica sa jednostavnim ali specijalno odštampanim motivima je ponovo u modi. To je jedan od razloga što smo se odlučili da i Vama ponudimo majicu sa flok štampom. Majicu možete prati ručno ili mašinski na maksimalnih 40°C.

Flok štampa predstavlja tehniku štampanja gde na kraju procesa štampe dobijamo efekat “materijala na materijalu” ili pliša koji je reljefno udzignut od same majice. Sve konvencionalne tehnike štampe viđamo svakodnevno i u svakoj prilici. Ova vrsta štampe nije toliko pristupačna naročito kada je u pitanju personalizovana štampa i štampa na komad. Izgled majice nakon štampe i prelaz prstima po dizajnu nakon štampe je neverovatan.

Dostupne boje za flok štampu:

majica sa flok štampom

Majica sa flok štampom takođe kao i fleks štampa može biti štampana na beloj i crnoj majici. Na Vama je da se odlučite koju boju majice želite, da nam prosledite Vaš omiljeni dizajn ili tekst i mi ćemo odštampati ovu jedinstvenu majicu za Vas ili nekog Vama dragog kome želite da poklonite kreativan poklon i unikatan poklon.

Zamišljali ste inovativan I kreativan način za promovisanje Vašeg brenda? Majica sa flok štampom je sigurno jedan od boljih predloga za tu namenu. Možete štampati logo, promo slogan ili bilo koji drugi tekstualni ili vektorski element koji će Vam pomoći da promovišete Vašu delatnost I usluge.

Majica sa flok štampom je pravi izbor odevnog predmeta koji će biti drugačiji od svega što možemo kupiti u svakoj radnji. Flok otisak je sam po sebi upadljiv. Ukoliko odaberete neki moderan i specifičan dizajn neće biti osobe koja Vas neće primetiti dok šetate ulicom. Kada je u pitanju odabir boja za flok tehniku ispod teksta možete pogledati koje boje imamo na raspolaganju.

*Ono što je bitno da naglasimo jeste činjenica da se ovom tehnikom štampe mogu štampati samo slova, jednobojni grafički elementi poput jednostavnih crteza, oblika i logoa. Ova tehnika štampe na majicama nema mogućnost štampe fotografija. Nakon štampe celokupan dizajn (Vaš logo, grafički crtež ili tekst) postaju jednobojni i poprimaju efekat kao da se jedna vrsta materijala napravila reljefni otisak na Vašoj majici.

Slike primera flok štampe možete videti ispod. Zaista se može videti kvalitet i drugačija štampa.

primeri-flok-štampe

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Majica sa flok štampom”

Korisnička podrška