Bedž okrugli privezak

250.00дин.

Bedž okrugli privezak prevashodno služi za ličnu upotrebu ili za promovisanje firmi i udruženja. Bedž okrugli privezak može biti interesantan i sportskim društvima jer mogu reklamirati svoj grb ili naziv kluba. Pošaljite nam Vaš dizajn i mi ćemo Vam obezbediti unikatan bedž koji možete iskoristiti u razne svrhe.

Tekst

Fotografije

  • Opis
  • Reviews(0)

Opis

Bedž okrugli privezak

Bedž okrugli privezak je nešto novo u našoj ponudi štampe na ukrasnim proizvodima. Bedž štampamo sa Vašim dizajnom, fotografijom ili tekstom. Bedževi su ponovo dostigli veliku popularnost I interasantni su kao detalj koji uvek možete nositi uz sebe. Mi Vam nudimo bedž koji je klasičnog oblika ali se nalazi na privesku. Možete ga uvek nositi uz ključeve. Bedž okrugli privezak možete odštampati za sebe, sebi drage ljude ili pak u promotivne svrhe.

Bedž okrugli privezak prevashodno služi za ličnu upotrebu ili za promovisanje firmi i udruženja. Ovaj bedž okrugli privezak može biti interesantan i sportskim društvima jer mogu reklamirati svoj grb ili naziv kluba. Lovačka i ribolovačka društva takođe mogu naći korisnu primenu sa ovim unikatnim bedžom.

Odličan je izbor ukoliko želite da odštampate sliku Vaše porodice, dečka ili devojke. Firme mogu odštampati svoj logo ili slogan koji će deliti prilikom promocija ili klijentima. Bedž okrugli privezak je zasigurno nešto zanimljivo što može privući pažnju.

Na Vama je da odaberete fotografiju, logo, tekst, slogan i mi ćemo odštampati ovaj neverovatno simpatičan bedž za Vas.

  • Proizvod: Bedž okrugli privezak

  • Boja: Bela

  • Materijal: Metal

  • Štampa: Laserom

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored bedža okruglog priveska kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bedž okrugli privezak”