MDF srce privezak

300.00дин.

MDF srce privezak unikatni je proizvod koji Vi sami ukrašavate. Pošaljite nam sliku voljene osobe, zajedničku sliku sa prijateljima ili sa putovanja i poklonite ovaj privezak kao jedinstveni poklon. Privesci nisu namenjeni samo za fotografije, pošaljite nam i ljubavni ili šaljivi tekst a mi ćemo ga uklopiti u privezak i dizajnirati za Vas. Iznenadite voljene osobe i izmamite im osmeh na lice jedinstvenim poklonom koji će ih uvek podsetiti na Vaše zajedničko vreme.

Категорије: ,

Fotografija

Tekst

Опис

MDF srce privezak

MDF srce privezak unikatni je proizvod koji Vi sami ukrašavate. Pošaljite nam sliku voljene osobe, zajedničku sliku sa prijateljima ili sa putovanja i poklonite ovaj privezak kao jedinstveni poklon. Privesci nisu namenjeni samo za fotografije, pošaljite nam i ljubavni ili šaljivi tekst a mi ćemo ga uklopiti u privezak i dizajnirati za Vas. Iznenadite voljene osobe i izmamite im osmeh na lice jedinstvenim poklonom koji će ih uvek podsetiti na Vaše zajedničko vreme. Privezak srce je mali znak pažnje koji se upotrebljava u svakodnevnoj upotrebi i služi kao ukras za ključeve. Ukrasite različite ključeve različitim privescima i slikama koje će Vas podsećati na različite lepe trenutke Vašeg života. Priveske možete koristiti i kako bi stavili slike prostora koji se otvara ključem sa tim priveskom.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: MDF srce privezak
  • Materijal: Drvo sa finim lakiranim premazom i alkicom
  • Veličina: 44x36mm
  • Boja: Bela
  • Oblik: krug

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Рецензије

Још нема коментара.


Будите први који ће написати рецензију “MDF srce privezak”

Korisnička podrška