Pljoska

Kada je zima i kad je hladno uvek je dobro imati nešto žestoko pri ruci da vas zagreje. Ima li išta bolje od toga da uvek kraj sebe možete nositi predmet koji stane u čep a koji Vam može poslužiti I zimi I leti. Sa pljoskom ovog tipa će te uvek moći da se zagrejete ili opustite dok niste kod kuće. Idealna je kao poklon uzimajući u obzir da Vi birate dizajn ili natpis koji će biti odštampan na ovoj pljoski. Inovativan je poklon ukoliko se dame odluče da obraduju svoju jaču polovinu ili nekog drugog dragog muškarca u najbližoj okolini.

1,200.00дин.

Tekst

Fotografije

  • Opis
  • Reviews(0)

Opis

Pljoska

Pljoska sa slikom je još jedan od naših proizvoda namenjenih za štampu tehnikom sublimacije. Pljoska je namenjena za štampu Vaših slika a boje koje ostaju na njoj nakon štampe su zaista veoma postojane i neverovatno jake. Pljoska je napravljena od nerđajućeg čelika.

Kada je zima i kad je hladno uvek je dobro imati nešto žestoko pri ruci da vas zagreje. Ima li išta bolje od toga da uvek kraj sebe možete nositi predmet koji stane u čep a koji Vam može poslužiti I zimi I leti. Sa pljoskom ovog tipa će te uvek moći da se zagrejete ili opustite dok niste kod kuće.

Pljoska je idealna kao poklon uzimajući u obzir da Vi birate dizajn ili natpis koji će biti odštampan na ovoj pljoski. Inovativan je poklon ukoliko se dame odluče da obraduju svoju jaču polovinu ili nekog drugog dragog muškarca u najbližoj okolini.

Pljoska je prvenstveno namenjena lovačkim udruženjima, lovcima i ribolovcima. Odaberite Vaš dizajn, fotografiju ili tekst I reklamirajte svoje udruženje, grupu, manifestaciju…

Boje koje se štampaju na pljoski su veoma postojane I štampaju se u punom koloru. Pljoska je zaista unikatan I popularan proizvod.

Dostava je u roku od 2-3 radna dana od dana poručivanja.

  • Proizvod: Pljoska

  • Dimenzije: 13×18 cm

  • Boja: Siva

  • Materijal: Metal

  • Štampa: Tehnikom sublimacije

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored pljoske kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pljoska”