Šolja za parove sa drškom srce

1,400.00дин.

Šolja za parove sa drškom srce je šolja koju prodajemo u kompletu od dve šolje.

Iznenadite dragu osobu unikatnom šoljom za parove. Momci i devojke mogu obradovati partnera tako što će pokloniti ovaj komplet šolja na kojem možemo odštampati bilo koju fotografiju, crtež ili ljubavni tekst. Pošaljite poruku ljubavi na jedinstven način.Šolja za parove sa drškom srce je idealan znak pažnje. Oni koji su već dugo u braku mogu obradovati voljenu osobu jedinstvenom šoljom sa kombinacijom starih i novih fotografija složene na ovoj zanimljivoj šolji.

Dostava se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 dana.

Шифра производа: ŠPARDRŠKASRCE Категорије: ,

Tekst

Fotografije

Опис

Šolja za parove sa drškom srce

Šolja za parove sa drškom srce namenjena je za sve zaljubljene duše. Šolju prodajemo u kompletu od dve šolje. Ova foto poklon šolja je zaista jedan od najinteresantnijih proizvoda na kojima štampamo sliku po Vašoj želji.

Iznenadite dragu osobu unikatnom šoljom za parove. Momci i devojke mogu obradovati partnera tako što će pokloniti ovaj komplet šolja na kojem možemo odštampati bilo koju fotografiju, crtež ili ljubavni tekst. Pošaljite poruku ljubavi na jedinstven način.

Šolja za parove sa drškom srce je idealan znak pažnje. Oni koji su već dugo u braku mogu obradovati voljenu osobu jedinstvenom šoljom sa kombinacijom starih i novih fotografija složene na ovoj zanimljivoj šolji.

Šolja za parove sa drškom srce definitivno će osvojiti Vaša srca. Budite kreativni i pošaljite nam Vaš predlog za štampu a mi ćemo Vam u što kraćem roku isporučiti ovu neverovatnu šolju sa štampom Vašeg omiljenog motiva.

Šolju štampamo tehnikom sublimacije što omogućava dobijanje jarkih i postojanih boja. Šolja za parove sa drškom srce će Vas služiti dugo vremena.

  • Proizvod: Šolja za parove sa drškom srce
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe: 8.5 cm x 20 cm
  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
  • Boja: Bela sa drškama u obliku srca
  • Održavanje: Šolje možete prati kako ručno tako i mašinski
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje za parove sa drškom srce kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Ako imate nekih pitanja, pišite nam.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Рецензије

Још нема коментара.


Будите први који ће написати рецензију “Šolja za parove sa drškom srce”

Korisnička podrška