Bedž okrugli

Bedž okrugli štampamo sa Vašom slikom, dizajnom ili tekstom. Bedževi su ponovo veoma aktuelni I zanimljivi. Mogu se korisititi u raznorazne svrhe kao što su reklamiranje skupova, društava, sportskih timova, radionica I drugih uduženja. Odabir dizajna je samo Vaš. Bedž okrugli se štampa laserskom tehnikom štampe i otisak koji ostaje nakon štampanja je zaista izvanredan.

225.00дин.

Tekst

Fotografije

  • Opis
  • Reviews(0)

Opis

Bedž okrugli

Bedž okrugli spada u najnoviju ponudu bedževa koje Vam nudimo u našoj širokoj ponudi popularnih foto proizvoda. Bedž okrugli štampamo sa Vašom slikom, dizajnom ili tekstom. Bedževi su ponovo veoma aktuelni I zanimljivi. Mogu se korisititi u raznorazne svrhe kao što su reklamiranje skupova, društava, sportskih timova, radionica I drugih uduženja. Odabir dizajna je samo Vaš. Bedž okrugli se štampa laserskom tehnikom štampe i otisak koji ostaje nakon štampanja je zaista izvanredan.

Bedž okrugli je posebno interesantan ukoliko se odlučite da napravite interesantan poklončić za goste na proslavama. Devojačke I momačke večeri su idealan povod gde možete iskoristiti bedž sa Vašim dizajnom. Na venčanju možete podeliti gostima znak pažnje koji će uvek imati kao uspomenu. Bedž u vidu pozivnice za određeni događaj je takođe odlična ideja.

Bedž okrugli takođe može biti zanimljiv izbor poklona kada su u pitanju sportska i lovačka društva, ugostiteljski objekti, razne asocijacije i volonterske grupe. Mogućnosti su ogromne. Bedž možete korisititi kako u reklamne svrhe tako i za zabavu.

Ono što izdvaja ovaj bedž od standardne ponude bedževa jeste činjenica da možete naručiti veliki broj bedževa a da svaki od njih ima drugačiji, unikatan dizajn. Nije li to neverovatno?

  • Proizvod: Bedž okrugli

  • Boja: Bela

  • Materijal: Metal

  • Štampa: Laserom

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored bedža okruglog kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

 

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bedž okrugli”