Metalni ram sa ukrasom

700.00дин.

Metalni ram sa ukrasom je savršen poklon za dragu osobu.Ovaj metalni ram je originalnog i unikatnog dizajna, na njega štampamo tekst i fotografiju.

Dostupnost: Nema na zalihama Šifra proizvoda: MRU Kategorija:

Opis

Metalni ram sa ukrasom

Metalni ram sa ukrasom je savršen poklon za dragu osobu. Ovaj metalni ram je originalnog i unikatnog dizajna, na njega štampamo tekst i fotografiju po vašoj želji. Ovaj ram se štampa tehnikom sublimacije i za boje koje ostaju nakon štampe garantujemo veliku postojanost i jarke boje.

Metalni ram sa ukrasom je idealan odabir ukrasnih proizvoda ukoliko želite da ukrasite neki kutak u Vašem domu, kancelariju ili negde drugde. Takođe može biti simpatičan i nesvakidašnji poklon ukoliko želite da iznenadite Vama bliske ljude.

Firme koje poseduju puno kancelarijskog prostora mogu naručiti jedan ili više ramova za svaku kancelariju a da svaki od tih ramova ima drugačiji dizajn. Na taj način svaki zaposleni može imati odštampanu dragu sliku ili firma može štampati neki interesantan motiv koji bi promovisao firminu delatnost i usluge.

Bake i deke spadaju u one klasične staromodnije generacije koje će sigurno biti oduševljene ovim tipom rama. Metalni ram sa ukrasom odiše starim i rustičnim izgledom i može biti savršen ukras u nečijem domu.

Takođe kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koji se rade sa vašim fotografijama i po vašim željama. Tu su podloge za miša, šolje sa fotografijama, puzzle, majice, satovi, magneti za frižider i još mnogo toga. Svaki naš proizvod se štampa na jedan komad i unikatan je. Vaše je samo da zamislite a naše je sve ostalo.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Metalni ram
  • Materijal: Gvožđe
  • Boja: Bronza
  • Oblik: pravougaonik
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Metalni ram sa ukrasom”

Korisnička podrška