Navlaka za retrovizor

Navlaka za retrovizor sa štampom po želji. Obradujte svoju jaču polovinu ovim neverovatno zanimljivim proizvodom koji će ukrasiti svaki automobil. Odaberite omiljeni fudbalski klub, bend, brend automobila i mi ćemo odštampati Vaš dizajn na navlaci za retrovizor.

Firme mogu poručite više kompleta navlaka za retrovizor sa odštampanim logom, ili nekim drugim motivom.
Dolazi u 3 veličine: za male automobile, srednje i velike.
Navlaka za retrovizor se štampa u punom koloru direktno u tkanje. Štampamo je tehnikom sublimacije.
Isporuka se vrši u roku od 2-3 radna dana.

400.00дин.500.00дин.

Clear

Fotografija *

Tekst

  • Opis
  • Additional information
  • Reviews(0)

Opis

Navlaka za retrovizor

Navlaka za retrovizor sa štampom po želji. Ova navlaka je namenjena je da zaštiti retrovizor i može biti odlična reklama ili poklon za dragu osobu. Na nju možemo odštampati logo vaše firme, fotografiju ili tekst po želji.

Navlaka za retrovizor se štampa tehnikom sublimacije u punom koloru. Predstavlja odličan reklamni proizvod ili zabavan poklon za dragu osobu. Štampa ide direktno u tkanje tako da se navlaka za retrovizor može bez problema prati.

Navlaka za retrovizor je izrađena od 100% poliestera i dolazi sa gumom i kanapom za zatezanje. Imamo je u tri različite veličine. tu su mala, srednja i velika. Mala je namenjena za male automobile, srednja za za standardne i velika za džipove i velike automobile

Pored navlake za retrovizor kod nas možete naći i navlaku za sedište na kojoj se takođe radi štampa. Navlaka za sedište je idealna za taksiste ili linijske i šatl prevoznike. Na njoj možete odštampati reklamu, tako da pored praktičnog dobija i reklamni smisao.

Svi naši proizvodi su unikatni, mogu da se štampaju na jedan komad a mogu i u serijama. Ako Vam treba pomoć ili imate neku ideju za štampu, slobodno nas kontaktirajte i pomoći ćemo Vam sa idejom i predlogom.

Svi naši proizvodi se rade na jedan komad, nisu neophodne velike serije za štampu. Navlaka za retrovizor je odličan marketinški pokloni poklon sa štampom vrhunskog kvaliteta.

  • Proizvod: Navlaka za retrovizor
  • Veličine: Mala, Srednja i Velika
  • Materijal: Tekstil
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate sliku i tekst

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Additional information

Veličina

Mala, Srednja, Velika

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Navlaka za retrovizor”