Navlaka za sedište

Navlaka za sedište sa odštampanim motivom po Vašoj želji. Navlaka je prvobitno namenjena firmama, institucijama i udruženjima kako bi na specifičan način mogli da promovišu svoju delatnost i usluge. Devojke i žene mogu obradovati svoju jaču polovinu ovim unikatnim i zanimljivim poklonom. Na navlaci možemo štampati fotografiju, dizajn, logo, slogan ili bilo koji drugi vid teksta.
Tu je da štiti vaše sedište a može da posluži i kao reklamni proizvod.
Navlaku za sedište štampamo tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje kvalitetnih i dugotrajnih boja.
Isporuka se vrši u roku od 2-3 radna dana.

400.00дин.

Vaša slika *

Vaš Tekst

 • Opis
 • Additional information
 • Reviews(0)

Opis

Navlaka za sedište

Navlaka za sedište sa štampom po želji. Ova navlaka je namenjena je da štiti jastuče za glavu od prljanja. Pored toga navlaka za sedište može biti odlična reklama ili poklon za dragu osobu. Na nju možemo odštampati logo vaše firme, fotografiju ili tekst po želji.

Navlaka za sedište se štampa tehnikom sublimacije u punom koloru. Predstavlja odličan reklamni proizvod ili zabavan poklon za dragu osobu. Štampa ide direktno u tkanje tako da se navlaka za retrovizor može bez problema prati.

Navlaka za sedište je izrađena od 100% poliestera i dolazi sa gumom i kanapom za zatezanje. Navlaka za sedište je idealna za taksiste ili linijske i šatl prevoznike. Na njoj možete odštampati reklamu, tako da pored praktičnog dobija i reklamni smisao. Praktičan i originalan proizvod za svaku priliku.

Devojke i žene mogu obradovati svoju jaču polovinu ovim unikatnim i zanimljivim poklonom. Na navlaci možemo štampati fotografiju, dizajn, logo, slogan ili bilo koji drugi vid teksta.

Pored navlake za sedište imamo i navlaku za retrovizor za zaštitu od ogrebotina i spoljnih uticaja spoljnih uticaja.

Svi naši proizvodi su unikatni, mogu da se štampaju na jedan komad a mogu i u serijama. Ako Vam treba pomoć ili imate neku ideju za štampu, slobodno nas kontaktirajte i pomoći ćemo Vam sa idejom i predlogom.

Navlaka za retrovizor je odličan marketinški pokloni poklon sa štampom vrhunskog kvaliteta. Za sve potreb marketinških i reklamnih proizvoda, javite nam se i daćemo vam savet i pomoć kako bi napravili za vas savršen proizvod.

 • Proizvod: Navlaka za sedište
 • Veličina: Standard
 • Materijal: Tekstil
 • Isporuka: 2-3 radna dana
 • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate sliku i tekst

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Additional information

Veličina

Mala, Srednja, Velika

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Navlaka za sedište”

  Facebook

  */?>