Plišana ovca

0.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review )

1,200.00дин.

Plišana ovca je jedna od najslađih i najinteresantnijih proizvoda koje imamo u ponudi. Ovca na sebi ima navučenu majicu od poliestera koja je namenjena za sublimacionu štampu Vašeg dizajna. Plišana ovca je prvobitno predviđena za mlađu decu koja su u uzrastu od 3-12 godina ali nemojte se ograničavati godinama. Ova plišana igračka se može  pokloniti i odraslim osobama kao znak pažnje i ljubavi.

Tekst

Fotografije

 • Opis
 • Reviews(1)

Opis

Plišana ovca

Plišana ovca je jedna od najslađih i najinteresantnijih proizvoda koje imamo u ponudi. Ovca na sebi ima navučenu majicu od poliestera koja je namenjena za sublimacionu štampu Vašeg dizajna. Plišana ovca je interesantan poklon za sve vas koji želite da obradujete i raznežite Vaše najmilije. Kao poklon ova žirafa je neodoljiva i unikatna. Ova preslatka plišana ovca je napravljena od kvalitetnih materijala koji će zasigurno trajati dug vremenski period. Obradujte dragu osobu ovim simpatičnim poklonom i sigurno je nećete razočarati.

Plišana ovca je prvobitno predviđena za mlađu decu koja su u uzrastu od 3-12 godina ali nemojte se ograničavati godinama. Ova plišana igračka se može  pokloniti i odraslim osobama kao znak pažnje i ljubavi. Ovakav tip poklona možete pokloniti i nekome ko eventualno ima nadimak ovca ili je karakterom zamišljena osoba. Osmislite otkačen dizajn ili tekst za nekog prijatelja, partnera ili člana porodice i mi ćemo Vam osmisliti unikatan poklon.

Obradujte Vaše dete ili bebu i osmislite neki dizajn sa njihovim omiljenim junakom ili uzorom.

Plišana ovca sa majicom se razlikuje od standardnih plišanih igračaka koje se mogu naći na tržištu iz prostog razloga što će na njenoj majici biti odštampan samo Vaš dizajn. Odaberite Vama dragu fotografiju, omiljeni dizajn ili željeni tekst i prosledite ih nama. Mi ćemo učiniti da Vaša plišana ovca bude neverovatno simpatična i unikatna.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

 • Veličina: 19 cm
 • Materijal: Pliš
 • Majica: Poliester
 • Veličina štampe: približno 5×3 cm
 • Preporučena rezolucija: 300 px
 • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Customers' review

Rated 0.00 out of 5 stars
1 review
5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

1 review for Plišana ovca

 1. Kopple60346@gmail.com

  축구프로토승부식 ≡《 mir101.COM 카톡Pro9999》≡프로야구배팅 축구실시간스코어 사설토토-http://www.mir101.CoM/ 사설토토-http://nave88.com/ 사설토토-http://www.mir101.CoM/ 사설토토-http://nave88.com/ 토토사이트 사설스포츠토토 스포츠토토

Add a review