Podmetač za čaše za auto

250.00дин.

Podmetač za čaše za auto je inovativan i praktičan proizvod koji može odličan izbor poklona za sve one koji puno vremena provode u automobilu. Da li zbog posla ili nekog drugog razloga puno vremena provodite u putu? Verovatno volite da popijete kafu, čaj ili neki drugi napitak dok ste dugo na putu. Firme, auto servisi, vulkanizeri, auto saloni, mogu iskoristiti ovaj podmetač za čaše za auto u vidu promotivnog materijala. Ukoliko želite da privučete pažnju i reklamirate Vaše usluge na nesvakidašnji način poručite podmetač za čaše koji će te moći da delite u vidu reklame.

Tekst

Fotografije

  • Opis
  • Reviews(0)

Opis

Podmetač za čaše za auto

Podmetač za čaše za auto je jedan najnovijih proizvoda napravljenih od medijapan materijala na kome štampamo Vašu fotografiju, dizajn ili tekst. Podmetač za čaše za auto je inovativan i praktičan proizvod koji može odličan izbor poklona za sve one koji puno vremena provode u automobilu. Da li zbog posla ili nekog drugog razloga puno vremena provodite u putu? Verovatno volite da popijete kafu, čaj ili neki drugi napitak dok ste dugo na putu.

U našoj ponudi foto poklona za automobile od sada možete pronaći podmetače za čaše za auto. Nije li to fantastično. Na podmetačima štampamo bilo koji motiv po Vašoj želji. Prednost poručivanja kod nas jeste ta što možete poručiti jedan podmetač, dva, tri ili neki veći tiraž a da na svakom podmetaču štampamo drugu sliku.

Ukoliko neka Vama bliska i draga osoba voli automobile ili ako zbog posla puno vremena provodi u automobilu poklonite joj ovaj personalizovan podmetač za čaše za auto. Obradujte jače polovine tako što ćete poručiti komplet podmetača sa markom Vašeg automobila.

Firme, auto servisi, vulkanizeri, auto saloni, mogu iskoristiti ovaj podmetač za čaše za auto u vidu promotivnog materijala. Ukoliko želite da privučete pažnju i reklamirate Vaše usluge na nesvakidašnji način poručite podmetač za čaše koji će te moći da delite u vidu reklame.

Podmetač za čaše za auto se poručuje online a isporučuje se na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

  • Obim podmetača: 6cm
  • Materijal: Medijapan
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored podmetača za čaše za auto u našoj ponudi imamo i mnoge druge foto poklone koji se mogu iskoristiti za Vaš automobil.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Podmetač za čaše za auto”