Kišobran sa slikom

Kišobran sa slikom je namenjen za sve one koji žele da u jesenjim i zimskim danima ulepšaju svojim najdražima dan. Kišobran  imamo u dve boje a to su: bela i crveno-bela kombinacija.

Brendirani kišobran je veoma atraktivan i unikatan promotivni poklon – Vaš lični dizajn prisutan tokom svih zimskih i jesenjih dana. Pruža adekvatnu zaštitu od kiše ili sunca a istovremeno predstavlja marketinški promo materijal! Brendiranje se vrši štampom na kišobranu nakon čega dobijamo Vašu sliku, logo ili natpis. Otisak koji ostaje nakon štampe je postojan i veoma čitak. Idealan je za poslovne ljude, firme, terence ali i za sve ostale. Oborite najdraže sa nogu i budite kreativni tako što ćete osmisliti dragu fotografiju, logo ili natpis i na kraju dobiti specijalan kišobran sa slikom.

 

1,200.00дин.

Fotografije

Tekst

  • Opis
  • Reviews(0)

Opis

Kišobran sa slikom

Kišobran sa slikom je namenjen za sve one koji žele da u jesenjim i zimskim danima ulepšaju svojim najdražima dan. Kišobran  imamo u dve boje a to su: bela i crveno-bela kombinacija.

Kišobran sa slikom je veoma atraktivan i unikatan promotivni poklon – Vaš lični dizajn prisutan tokom svih zimskih i jesenjih dana. Pruža adekvatnu zaštitu od kiše ili sunca a istovremeno predstavlja marketinški promo materijal. Brendiranje se vrši sublimacionom štampom na kišobranu nakon čega dobijamo Vašu sliku, logo ili natpis. Otisak koji ostaje nakon štampe je postojan i veoma čitak. Idealan je za poslovne ljude, firme, terence ali i za sve ostale. Oborite najdraže sa nogu i budite kreativni tako što ćete osmisliti dragu fotografiju, logo ili natpis i na kraju dobiti specijalan kišobran sa slikom. Kišobran ima patent automatskog zatvaranja.

Štampa se u punom koloru s tim što je maksimalna veličina printa 200x80mm. Kišobran ima drvenu dršku.

Vaše je samo da zamislite šta želite, mi ćemo da uradimo sve ostalo.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu. Plaćanje se vrši pouzećem.

  • Proizvod: Kišobran
  • Veličina: 102x64cm
  • Boja: bela i crveno-bela
  • Materijal: 100% poliester
  • Isporuka: 2-3 radna dana

Pored kišobrana sa slikom imamo pregršt drugih interesantnih proizvoda. Svi ovi proizvodi su izuzetni i predstavljaće savršen ukras na radnom stolu ili polici.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba izrada više komada ili tanjiri bez štampe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kišobran sa slikom”