Podloga za miša srce

0.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review )

800.00дин.

Podloga za miša – srce

Podloga za miša u obliku srca kao poklon voljenoj osobi. Iznenadite dragu osobu i poklonite joj ovu prelepu podlogu za miša u obliku srca sa štampom po želji. Pošaljite dragoj osobi poruku ili stavite Vašu omiljenu fotografiju. Podloga za miša je izrađena od kvalitetne neklizajuće gume sa vrhunskom štampom u punom koloru.

Tekst

Fotografija *

(max file size 50 MB)

  • Opis
  • Reviews(1)

Opis

Podloga za miša srce

Podloga za miša srce sa slikom i tekstom po Vašoj želji. Podloga za miša srce je odličnog kvaliteta i dolazi sa štampom u punom koloru.
Pretvorite Vašu omiljenu fotografiju u podlogu za miša srce sa slikom, ili napravite dizajn koji će Vas zabaviti. Napravite originalan i ličan poklon koji ćete dati dragoj osobi.
Podloga za miša srce sa slikom  je savršen poklon za svaku priliku. Možemo odštampati Vašu omiljenu zajedničku sliku kako biste mogli da posmatrate uspomene dok radite za kompjuterom.

Za sve zaljubljene podloga za miša srce je predivan poklon koja će iznenaditi dragu osobu. Pošaljite fotografiju vas i drage osobe, napišite joj poruku, zapakujte u poklon pakovanje, stavite mašnicu i poklon je spreman.
Pored podloge za miša sa slikom, kod nas možete naći mnoge druge proizvode koje štampamo sa vašim fotografijama. Obradujte sebe i drage prijatelje sa poklonom u kom će dugo uživati.

Podloga za miša je sa gornje strane odštampana, a sa donje strane se nalazi neklizajuća guma koja sprečava klizanje podloge za miša. Štampa se tehnikom sublimacije, koja daje posebnu dubinu i intezivnost boja. Ova tehnika daje dugotrajnu štampu koja se neće skinuti i podlogu će te moći koristiti dugo vremena.
Podloga za miša sa slikom se poručuje online sa dostavom na kućnu adresu. Slanje vršimo kurirskom službom u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja.

  • Proizvod: Podloga za miša srce sa slikom
  • Veličina podloge: 20 x 20 cm
  • Debljina podloge: 5 mm
  • Materijal: Kvalitetna neklizajuća guma sa gornjom površinom od platna
  • Isporuka: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam trebaju veće količine, pogledajte ovde.
Pored ovih poklona, vrlo zanimljive su i fotoknjige sa vašim fotografijama. Njih možete poručiti ovde.

Customers' review

Rated 0.00 out of 5 stars
1 review
5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

1 review for Podloga za miša srce

  1. Nadel26770@gmail.com

    워싱턴경기일정 ≡《 mir101.COM 카톡Pro9999》≡토토연구소 챔스리그경기일정 안전놀이터-http://www.mir101.CoM/ 안전놀이터-http://nave88.com/ 안전놀이터-http://www.mir101.CoM/ 안전놀이터-http://nave88.com/ 토토사이트 사설스포츠토토 스포츠토토

Add a review