• Opis
  • Reviews(1)

Opis

Keramički magnet

Keramički magnet sa Vašom slikom je idealan poklon za svaku priliku. Štampamo za Vas magnet za frižider sa slikom Vaše porodice ili slikom sa putovanja.
Možete da uradite magnet sa omiljenom fotografijom drage osobe kako bi se setili lepih trenutaka ili keramički magnet sa slikom svog kućnog ljubimca.

Ako Vam treba poklon za firmu u malom tiražu, nema problema. Keramički magnet radimo u količinama koje želite.
Odličan poklon za reklamne kampanje i poslovne partnere. Savršen za frižider ili bilo koju metalnu površinu. Keramički magnet je idealan za turističke manifestacije, turistička mesta, skijališta, letovališta.

Odličan je za promotivne kampanje. Napravite kampanju za svoju firmu sa podacima, logom i kontakt telefonom. Besplatna reklama za vašu firmu u svakom domu po povoljnoj ceni.

Unikatni keramički magneti su savršen i jeftin poklon koji se gleda svaki dan! Odlični su za promocije i svakodnevne podsetnike.
Odličan za bilo koji frižider ili bilo koju metalnu površinu. Keramički magnet je suvenir sa kvalitetnom štampom. Slika se neće skinuti pošto je rađena tehnikom sublimacije. Boja ulazi direktno u materijal i visokog je kvaliteta sa vibrantnim bojama.

Pored keramičkih magneta imamo i drvene magnete sa sjajnim premazom koji su takođe vrlo kvalitetni. Kod nas možete naći preko 200 proizvoda koje radimo unikatno sa vašim slikama.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Keramički magnet sa slikom
  • Materijal: Keramika sa magnetom
  • Veličine: 50 mm x 50 mm
  • Štampa: tehnikom sublimacije,  u punom koloru
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina keramičkih magneta, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Customers' review

Rated 0.00 out of 5 stars
1 review
5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

1 review for Keramički magnet

  1. Fillyaw74881@gmail.com

    축구분석방법 ≡《 mir101.COM 카톡Pro9999》≡오늘NBA경기 축구토토배당금 안전놀이터-http://www.mir101.CoM/ 안전놀이터-http://nave88.com/ 안전놀이터-http://www.mir101.CoM/ 안전놀이터-http://nave88.com/ 토토사이트 사설스포츠토토 스포츠토토

Add a review