Novogodišnja kugla sa slikom

Novogodišnja kugla sa slikom je jedan od najnovijih proizvoda u našoj ponudi foto poklona namenjenih za Novogodišnje i Božićne praznike. Na novogodišnjoj kugli štampamo sliku po Vašem izboru. Novogodišnja kugla sa slikom je napravljena od kvalitetne plastike i dolazi sa crvenom trakom za kačenje. Ovo je prava prilika da poručite svoje personalizovane novogodišnje kugle na kojima ćemo odštampati Vaše omiljene porodične fotografije. Prednost poručivanja kod nas jeste što možete poručiti više novogodišnjih kugli a da svaka od njih ima različitu fotografiju koja je odštampana na njoj.

RSD700.00

Tekst

Fotografije

  • Opis

Opis

Novogodišnja kugla sa slikom

Novogodišnja kugla sa slikom je jedan od najnovijih proizvoda u našoj ponudi foto poklona namenjenih za Novogodišnje i Božićne praznike. Na novogodišnjoj kugli štampamo sliku po Vašem izboru. Novogodišnja kugla sa slikom je napravljena od kvalitetne plastike i dolazi sa crvenom trakom za kačenje.

Novogodišnja kugla sa slikom je namenjena svim pojedincima, porodicama ali i firmama i institucijama.

Ova unikatna kugla je nešto novo i zaista veoma originalno. Oduvek ste voleli kićenje doma i jelke za vreme porodičnih zimskih praznika. Ovo je prava prilika da poručite svoje personalizovane novogodišnje kugle na kojima ćemo odštampati Vaše omiljene porodične fotografije. Prednost poručivanja kod nas jeste što možete poručiti više novogodišnjih kugli a da svaka od njih ima različitu fotografiju koja je odštampana na njoj.

Obradujte članove porodice, decu sa ovom neverovatno zanimljivom kuglom. Od sada će kićenje jelke biti još zanimljivije jer će te dug niz godina imate lične novogodišnje kugle koje će Vas uvek iznova i iznova oduševljavati.

Pored lične upotrebe, novogodišnja kugla sa slikom je namenjena i firmama, institucijama, udruženjima. Ukoliko želite da obradujete svoje zaposlene ili članove društva možete poručiti novogodišnje kugle sa slikama svih kolega. Ukoliko se odlučite da poručite veliki tiraž na svakoj kugli možemo štampati različitu fotografiju koju ste odabrali. Pored fotografija na kugli štampamo i logo firme, slogan ili bilo koji drugi marketinški dizajn. Kako biste na inovativan način reklamirali svoju uslugu ili delatnost možete poklonite kuglu sa znakom firme Vašim klijentima ili korisnicima Vaših usluga.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Novogodišnja kugla sa slikom
  • Materijal: Plastika
  • Veličina: 8cm obim
  • Boja: Pun kolor štampa
  • Oblik: Kugla
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

 

Facebook

*/?>