Ram stakleni sa slikom

Ram za slike je jedan od najprodavanijih proizvoda u našoj širokoj ponudi foto poklona sa Vašom slikom.
Na staklenom klasičnom ramu štampamo fotografiju po Vašem izboru. Obradujte bliske i drage ljude ovim prelepim elegantnim poklonom za sve prilike.

Proberite fotografije, odaberite omiljenu i dragu sliku i pošaljite nam Vašu porudžbinu. U roku od par dana dobićete unikatan sat stakleni za sva vremena.
Boje koje ostaju nakon štampe su izuzetno postojane a efekat štampe na staklu je zaista nešto specijalno.
Poručite online – isporuka se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

950.00дин.

Tekst

Fotografija *

  • Opis
  • Reviews(0)

Opis

Ram stakleni sa slikom

Ram stakleni sa slikom je novi proizvod u našoj ponudi. Za razliku od klasičnog rama u koji se ubacuje fotografija, na ovaj ram za slike se fotografija direktno štampa. Dolazi sa lepim držačima i savršeno odgovara Vašem radnom stolu ili polici.

Ram stakleni je veličine 18×23 cm. Štampa se radi tehnikom sublimacije u punom koloru, tako da ćete imati savršenu štampu vaše omiljene fotografije. Tehnika sublimacije pruža mogućnost štampe na jedan komad, tako da cena ne bude promenjena. Svaki ram možete personalizovati i dati mu lični pečat.

Na ram stakleni sa slikom možemo da štampamo koju god fotografiju poželite zajedno sa tekstom koji nam pošaljete. Ivice rama su brušene i blago matirane i odaju utisak elegancije. Dolaze zapakovani u beloj kutijii spremni su za poklon.

Ako Vam treba poklon za firmu, na ramo možemo da odštampamo logo firme, posebnu posvetu, dizajn ili zahvalnicu.

Ram stakleni sa slikom je poklon koji će oduševiti svakoga. Lep poklon, odličan za svaku priliku. Ram sa slikom može da predstavlja idealana poklon za dekoraciju kućnog enterijera. Elegantan dizajn omogućava da se ram savršeno uklopi u svaki ambijent.

Svi naši proizvodi se rade na jedan komad, nisu neophodne velike serije za štampu. Ram stakleni sa slikom je ekskluzivan i unikatan poklon sa štampom vrhunskog kvaliteta.

  • Proizvod: Ram stakleni sa slikom
  • Prečnik: 18x23cm
  • Materijal: Staklo sa brušenom ivicom
  • Oblik: Pravougaoni
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate tekst i sliku

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ram stakleni sa slikom”