Ram za slike sa ogledalom

0.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review )

950.00дин.

Ram za slike sa ogledalom je novi proizvod u našem asortimanu.
Na staklenom ramu štampamo Vašu fotografiju i tekst po želji direktno na staklo. Efekat koji se dobija nakon štampe na ramu je neverovatan. Boje su predivne a Vaša fotografija na staklu ima neopisivo interesantan vizuelni efekat.
Ram za slike je namenjen svima i za svaku priliku. Možete ga pokloniti dragim ljudima ali i naručiti ga za svoj dom kako biste ukrasili omiljeni kutak.
Isporuka se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

Tekst

Fotografija *

 • Opis
 • Reviews(1)

Opis

Ram za slike sa ogledalom

Ram za slike sa ogledalom je novi proizvod u našoj ponudi. Za razliku od klasičnog rama u koji se ubacuje fotografija, na ovaj ram za slike se fotografija direktno štampa. Dolazi sa lepim držačima i savršeno odgovara Vašem radnom stolu ili polici.

Ram za slike sa ogledalom je veličine 18×23 cm. Štampa se radi tehnikom sublimacije u punom koloru, tako da ćete imati savršenu štampu vaše omiljene fotografije.

Na ovom predivnom ramu možemo da štampamo koju god fotografiju poželite zajedno sa tekstom koji nam pošaljete. Ivice rama su posebno dekorisane kao ogledalo. Ram dolazi zapakovan u beloj kutiji i spreman je za poklon.

Ako Vam treba poklon za firmu, na ram za slike sa ogledalom možemo da odštampamo logo firme, posebnu posvetu, dizajn ili zahvalnicu.

Ram za slike sa ogledalom je poklon koji će oduševiti svakoga. Lep poklon, odličan za svaku priliku.

Svi naši proizvodi se rade na jedan komad, nisu neophodne velike serije za štampu. Ram sa ogledalom je ekskluzivan i unikatan poklon sa štampom vrhunskog kvaliteta.
Ram se šalje kurirskom službom u roku od 2-3 radna dana od prijema porudžbine.

 • Proizvod: Ram za slike sa ogledalom
 • Prečnik: 18x23cm
 • Materijal: Staklo sa ivicom kao ogledalo
 • Oblik: Pravougaoni
 • Isporuka: 2-3 radna dana
 • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate tekst i sliku

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Customers' review

Rated 0.00 out of 5 stars
1 review
5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

1 review for Ram za slike sa ogledalom

 1. Tacconi43845@gmail.com

  하키중계 ≡《 mir101.COM 카톡Pro9999》≡하키픽 한국축구분석 픽분석 사설토토-http://www.mir101.CoM/ 사설토토-http://nave88.com/ 사설토토-http://www.mir101.CoM/ 사설토토-http://nave88.com/ 토토사이트 사설스포츠토토 스포츠토토

Add a review