Privezak srce

Privezak srce je odličan izbor foto poklona ukoliko ste se odlučili da obradujete voljenu osobu za neku specijalnu priliku. Oblik srca je univerzalan ali je ovaj privezak unikatan jer samo Vi birate šta će biti odštampano na njemu. Privezak srce može biti odličan izbor za rođendanski poklon, poklon za godišnjicu ili pak klasičan znak pažnje. Voljena osoba, naročito devojke će se sigurno obradovati ukoliko joj poklonite ovaj simpatičan privezak srce.

350.00дин.

Tekst

Fotografije

  • Opis
  • Reviews(0)

Opis

Privezak srce

Privezak srce je jedan od najslađih foto proizvoda koje nudimo u našoj novijoj ponudi. Privezak srce spada u našu ponudu privezaka koji su namenjeni za obostranu štampu. Na privesku srce možemo štampati bilo koji dizajn, fotografiju ili tekst koji želite da imate na svojim ključevima. Štampa na privesku srce se štampa tehnikom sublimacije. Otisak koji se dobija je veoma dugotrajan a boje su veoma lepe.

Privezak srce je odličan izbor foto poklona ukoliko ste se odlučili da obradujete voljenu osobu za neku specijalnu priliku. Oblik srca je univerzalan ali je ovaj privezak unikatan jer samo Vi birate šta će biti odštampano na njemu. Privezak srce može biti odličan izbor za rođendanski poklon, poklon za godišnjicu ili pak klasičan znak pažnje. Voljena osoba, naročito devojke će se sigurno obradovati ukoliko joj poklonite ovaj simpatičan privezak srce. Odaberite Vašu zajedničku fotografiju, datum kada ste se upoznali, internu foru I pošaljite nam Vašu ideju. Mi ćemo za Vas napraviti ovaj privezak kako biste ulepšali dan nekom koga volite ili ko Vam je drag. Poklonite privezak dragoj osobi i Vama će srce biti puno.

  • Proizvod: Privezak srce

  • Boja: Bela

  • Materijal: Kvalitetna plastika

  • Štampa: Tehnikom sublimacije

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored priveska srce kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Privezak srce”