Privezak sa dva srca

Privezak sa dva srca je prvobitno namenjen pojedincima koji žele da obraduju svoje voljene. Devojke I momci će svakako obradovati svoju ljubav ukoliko se odluče da im poklone ovaj privezak sa dva srca. Privezak sa dva srca je veoma interantan I unikatan jer će na njemu biti odštampane samo Vaše slike.

RSD700.00

Tekst

Fotografije

 • Opis
 • Reviews(0)

Opis

Privezak sa dva srca

Privezak sa dva srca metalni je jedan od novijih proizvoda u našoj ponudi. Ovaj privezak se štampa na dva srca tehnikom sublimacije. Štampa se radi u punom koloru.

Privezak sa dva srca je prvobitno namenjen pojedincima koji žele da obraduju svoje voljene. Devojke I momci će svakako obradovati svoju ljubav ukoliko se odluče da im poklone ovaj privezak sa dva srca. Privezak sa dva srca je veoma interantan I unikatan jer će na njemu biti odštampane samo Vaše slike. Privezak sa dva srca je napravljen od dva odvojena srca što ga čini još interesantnijim. Parovi mogu poručiti privezak tako da njegova slika bude na jednom srcu a njena na drugom. Mašta je prepuštena Vama.

Može se iskoristiti za rođendanske poklone, godišnjice a I bez zvaničnog povoda. Dovoljno je samo da želite da obradujete svoje voljene.

Na srcima se može odštampati fotografija, neki dizajn ili tekst. Naravno može se I kombinovati nešto od navedenog. Štampa se samo sa jedne strane srca.

Ljubavni parovi mogu napraviti po dva priveska I uvek ga imati kraj sebe sa ključevima.

 • Proizvod: Privezak sa dva srca

 • Boja: Siva

 • Materijal: Metal

 • Štampa: Tehnikom sublimacije

 • Dostava: 2-3 radna dana

Pored priveska sa dva srca kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

 

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Privezak sa dva srca”

  Facebook

  */?>