Zippo upaljač beli

2.50 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 customer reviews )

900.00дин.

Zippo upaljač beli je odličan odabir poklona za one malo zahtevnije. Metalni zippo upaljač beli sa odštampanom fotografijom po želji. Zippo upaljač beli dolazi sa metalnom kutijicom. Takođe može poslužiti kao unikatan poklon za Vaše klijente ukoliko želite da promovišete Vašu firmu ili uslugu na jedinstven način. Obradujte dragu osobu sa zippo upaljačem belim i štampom u punom koloru. Svako ko je ljubitelj cigareta će zasigurno biti oduševljen ovakvim personalizovanim poklonom.

Tekst

Fotografija

(max file size 50 MB)

 • Opis
 • Reviews(2)

Opis

Zippo upaljač beli

Zippo upaljač beli je odličan odabir poklona za one malo zahtevnije. Metalni zippo upaljač beli dolazi sa odštampanom fotografijom, tekstom ili nekim drugim dizajnom po Vašoj želji. Zippo upaljač beli dolazi upakovan u metalnu kutijicu i savršen je ukoliko se odlučite da ga poklonite Vama dragim i bitnim ljudima.
Zippo upaljač takođe može biti poslovni poklon za vaše klijente a Vama besplatna reklama. Radimo za vas logo firme ili dizajn po vašem izboru. Odličan je za promotivne aktivnosti. Može da bude i turistički suvenir ukoliko se odlučite da njega odštampate neki motiv znamenitosti ili kulturnog nasleđa.

Zippo upaljač beli se štampa tehnikom sublimacije u punom koloru, jasnih i jarkih boja.
Ako Vam treba sličan promotivni proizvod, imamo i tabakeru sa upaljačem za motane cigarete. Svako ko je ljubitelj cigareta će zasigurno biti oduševljen ovakvim personalizovanim poklonom.Tu su takođe i magneti za frižider, privesci, podloge za miša, majice i ostali proizvodi koji mogu da posluže kao originalni pokloni za razne prilike, ili u promotivne svrhe.
Poručite i uverite se u kvalitet. Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

 • Proizvod: Zippo upaljač beli
 • Boja: Bela
 • Štampa: sublimacionom tehnikom u punom koloru
 • Pakovanje: Metalna kutijica
 • Dostava: 2-3 radna dana

Pored zippo upaljača belog u našoj ponudi možete naći veliki izbor proizvoda koji se štampaju na jedan komad. Svi proizvodi su visokog kvaliteta sa štampom u boji. Javite nam se, ako vam treba nešto posebno.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam i javićemo Vam se u najkraćem roku.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Customers' review

Rated 2.50 out of 5 stars
2 reviews
5 stars 1 50 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

2 reviews for Zippo upaljač beli

 1. Gramley56812@gmail.com

  해외안전놀이터추천 ≡《 mir101.COM 카톡Pro9999》≡서울레이스 스포츠배팅사이트 사설카지노사이트-http://www.mir101.com/ 사설카지노사이트-http://nave88.com/ 사설카지노사이트-http://www.mir101.com/ 사설카지노사이트-http://nave88.com/ 토토사이트 사설스포츠토토 스포츠토토

 2. milena.min.com@yahoo.com
  5 out of 5

  Upaljač sa slikom koji sam poklonila mužu za rođendan je bio savršen. Kvalitetna štampa, stvarno svaka čast. Sad sebi uzimam jednu tabakeru sa upaljačem. :)

Add a review