Jastuk valjak

0 out of 5

1,400.00дин.

Jastuk valjak je odličan izbor ukoliko želite da odmarate na specijalno dizajniranom jastuku. Takođe može biti inovativan I zanimljiv poklon za Vaše najdraže, ukoliko se odlučite da obradujete bake I deke ili bračnog partnera. Ono što je interesantno jeste da svaki jastuk valjak koji naručite može imati drugu štampu što je super opcija ukoliko se porodica odluči da kupi unikatan personalizovan jastuk za sve članove porodice.

Tekst

Fotografije

  • Opis

Opis

Jastuk valjak

Jastuk valjak je veoma interesantan foto proizvod u našoj ponudi jastuka sa Vašom slikom. Jastuk valjak ja namenjen za štampu sublimacijom. Jastuk je inicijativno bele boje I na njemu štampamo otisak do A3 formata. Jastuk valjak je namenjen za štampu Vaših dragih fotografija, nekog omiljenog dizajna ili teksta. Dužina jastuka je oko 46cm, a prečnik je oko 20cm.

Jastuk valjak je odličan izbor ukoliko želite da odmarate na specijalno dizajniranom jastuku. Takođe može biti inovativan I zanimljiv poklon za Vaše najdraže, ukoliko se odlučite da obradujete bake I deke ili bračnog partnera. Veoma je udoban I specifičan je sam po sebi jer je unikatan zbog svog dizajna. Vi birate određeni dizajn ili tekst koji želite da odštamamo za Vas. Ono što je interesantno jeste da svaki jastuk valjak koji naručite može imati drugu štampu što je super opcija ukoliko se porodica odluči da kupi unikatan personalizovan jastuk za sve članove porodice. Mi ćemo učiniti sve kako biste dobili kreativan I dekorativan jastuk za odmaranje. Ne oklevajte i poručite ovaj neverovatno simpatičan i udoban jastuk za sebe ili svoje najdraže.

  • Proizvod: Jastuk valjak

  • Boja: Bela

  • Materijal: Jastučnica od čvrstog platna sa punjenjem

  • Štampa: Sublimacija

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored jastuka valjka kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.