Krigla staklena

1,200.00дин.

Krigla staklena za pivo je idealan foto poklon za prolećne i letnje dane. Obradujte Vama bliske muškarce. Brata, muža, tatu ili nekog drugog ko voli da uživa u ispijanju piva. Osmislite unikatnu kriglu staklenu sa Vašim motivom i mi ćemo odštampati ovaj neverovatno zanimljiv poklon za Vas.

Tekst

Fotografije

Opis

Krigla staklena

Krigla staklena je zasigurno jedan od hit proizvoda koje imamo u našoj ponudi proizvoda za štampu Vaših slika. Krigla staklena za pivo je idealan foto poklon za prolećne i letnje dane. Znamo da je pivo prva asocijacija kad je u pitanju lepo i toplo vreme. Uvek je lepo opustiti se sa dragim prijateljima ili porodicom I popiti hladno pivo. Sada možete da ispijate pivo iz jedinstvene krigle na kojoj će biti odštampan Vaš dizajn.

Krigla staklena sa štampom je poklon koji će zasigurno obradovati I oduševiti svakoga. Obradujte najboljeg prijatelja, momka ili muža za rođendan i napravite mu originalan poklon koji će ga najviše obradovati. Hladni napitak iz omiljene krigle za pivo će upotpuniti užitak.

Štampa na ovoj krigli staklenoj se radi u okviru belog prozora a ostatak krigle ostaje bez štampe, ostali deo stakla se ne štampa. Dimenzije na kojima se štampa ova krigla su: 6x9cm.

Izaberite dizajn, logo ili tekst i ponosno natočite pivo u Vašem kafiću, pub-u ili restoranu. Krigla staklena može biti idealan način da reklamirate svoj posao I da podignete Vaš marketing na viši nivo u toku letnjih dana.

Krigla se pere ručno i nije pogodna za mašinsko pranje suđa.

  • Proizvod: Krigla staklena

  • Boja: Staklo + beli prostor za štampu

  • Materijal: Staklo

  • Štampa: Tehnikom sublimacije

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored krigle staklene kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Krigla staklena”

Korisnička podrška