Oznake za stolove

Oznake za stolove su namenjene za svadbe, proslave, konferencije, kancelarije, firme. Na aluminijum ploči štampamo unikatne rasporede za sedenje, poruke mladenaca, zabrane za pušenje, afirmacije i još mnogo toga.

CENA ZA A5 FORMAT: 500 RSD

CENA ZA A4 FORMAT: 800 RSD

Kod nas možete izraditi bilo kakav dekorativni proizvod sa porukom koju birate isključivo Vi. Odaberite tekst, ukrasne motive i mi ćemo samo za Vas napraviti oznake po Vašoj želji. Na slikama možete videti neke od primera koje smo osmislili za svadbu i kancelariju.

800.00дин.

Tekst

Fotografije

Boja aluminijuma

Veličina oznake za sto

  • Opis
  • Reviews(0)

Opis

Oznake za stolove

Oznake za stolove sa Vašim dizajnom ili slikom su jedan od najnovijih proizvoda iz naše ponude aluminijumskih proizvoda sa štampom. Na aluminijum pločama štampamo sliku, motiv po Vašem izboru. U ponudi imamo zlatni, srebrni i beli aluminijum. U zavisnosti od upotrebe i prilike možete birati boju podloge. Oznake za stolove štampamo tehnikom sublimacije nakon čega dobijamo postojane, jarke i dugotrajne boje.

Oznake za stolove su namenjene za svadbe, proslave, konferencije, kancelarije, firme. Na aluminijum ploči štampamo unikatne rasporede za sedenje, poruke mladenaca, zabrane za pušenje, afirmacije i još mnogo toga.

Ukoliko planirate svadbu a želite specifičan i moderan detalj na svakom stolu u restoranu onda ste došli na pravo mesto. Kod nas možete izraditi bilo kakav dekorativni proizvod sa porukom koju birate isključivo Vi. Odaberite tekst, ukrasne motive i mi ćemo samo za Vas napraviti oznake po Vašoj želji. Na slikama možete videti neke od primera koje smo osmislili za svadbu i kancelariju.

Ukoliko se bavite ugostiteljstvom ili ste rukovodilac neke firme možete poručiti oznake za zabranjeno ili dozvoljeno pušenje, afirmacije za zaposlene u kancelarijama, oznake za konferencijske sale.

Oznake za stolove mogu biti odličan izbor ukoliko pravite veću proslavu za rođendan.

Dostava Vašeg proizvoda se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

  • Proizvod: Oznake za stolove
  • Veličina: Maksimum A4 format
  • Debljina: 0.5 mm
  • Materijal: Brušeni aluminijum
  • Boja: Zlatna, srebrna i bela
  • Oblik: Pravougaoni sa mogućnošću savijanja
  • Štampa: Tehnikom sublimacije
  • Isporuka: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veleprodajna cena ili vizit karte bez štampe, više informacija možete naći ovde.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

 

 

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oznake za stolove”