Magnet Srbija

Magnet Srbija je osmišljen specijalno za sve one koji vole nacionalne, patriotske, srpske motive. Na ovom magnetu sečenom u obliku Srbije štampamo zastavu ali i neke druge motive kao što su sportski klubovi, rečenice, sveci itd. Magnet Srbija štampamo tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje kvalitetnog i dugotrajnog otiska na magnetu.

250.00дин.

Tekst

Fotografije

  • Opis
  • Reviews(0)

Opis

Magnet Srbija

Magnet Srbija je osmišljen specijalno za sve one koji vole nacionalne, patriotske, srpske motive. Na ovom magnetu sečenom u obliku Srbije štampamo zastavu ali i neke druge motive kao što su sportski klubovi, rečenice, sveci itd. Na magnetu štampamo tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje kvalitetnog i dugotrajnog otiska na magnetu.

Magnet Srbija je namenjen masovnoj upotrebi i veoma je koristan i upotrebljiv kao proizvod koji možete koristiti u razne svrhe.
Pored magneta Srbija, imamo i magnete drugih oblika kao što su magnet srce, pravougaoni, kvadratni, okrugli, u obliku amblema.

Ukoliko imate firmu, organizujete javne manifestacije, učestvujete u reklamiranju turističkog mesta ovakav magnet je pravi izbor proizvoda za Vas. Ako za vašu firmu treba da se uradi neki poseban oblik, ili imate neke specifične želje, javite nam se i lako ćemo se dogovoriti.

Ukoliko živite u nekom turističkom mestu ili putujete i želite da obradujete strance nekim unikatnim autentičnim poklonom iz Srbije, magnet Srbija je idealan poklon za takve prilike.

  • Proizvod: Magnet Srbija
  • Materijal: Drvo sa sjajnim premazom i alkicom
  • Boja: Bela
  • Oblik: Oblik Srbije
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ukoliko imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnet Srbija”