• Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Šolja staklena peskirana

Šolja staklena peskirana sa štampom Vaše slike ili teksta. Kada je u pitanju štampa na ovoj staklenoj peskiranoj šolji naša preporuka jeste odabir jednostavnijih motiva i teksta koje ćemo štampati na Vašoj unikatnoj, personalizovanoj šolji. Šolja staklena peskirana je najadekvatnija za štampu jednostavnih motiva kao što su fraze, logo ili neki jednostavan znak.

Šolja staklena peskirana sa slikom je savršena ispijanje prve jutarnje kafe ili čaja. Ako su Vam dosadile keramičke bele šolje, tu je šolja staklena peskirana sa Vašom omiljenom fotografijom. Šolja je vrlo jednostavna ali interesantna.

Ukoliko idete na proslavu rođendana, slave ili neke druge prilike ova staklena peskirana šolja je idealan izbor za poklon.

Šolja staklena peskirana sa slikom se štampa tehnikom sublimacije. Boje su jarke i jasne i moguće je odštampati kompleksne fotografije. Ova šolja može da posluži i u reklamne svrhe. Možemo da odštampamo logo vaše firme ili promotivnu šolju za reklamne svrhe.

Šolja staklena peskirana sa slikom se poručuje online – isporuka je na kućnu adresu.

Proizvod: Šolja staklena peskirana
Visina šolje: 9.5 cm
Prečnik šolje: 8 cm
Maksimalna veličina štampe: 8 cm x 18 cm
Održavanje: Pere se ručno, nije pogodna za mašinu za pranje suđa
Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje staklene peskirane, kod nas možete naći mnoštvo različitih šolja sa Vašom slikom. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, slobodno nam pišite.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate veliki broj fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Šolja staklena peskirana”

Kako želite da nas kontaktirate?