Šolja staklena sa slikom

650.00дин.

Popravite svoje raspoloženje od ranog jutra. Obradujte sebe i svoje najbliže unikatnom staklenom šoljom sa Vašom slikom.
Popijte šolju mleka, jogurta ili đusa iz svoje omiljene staklene šolje sa fotografijom i tekstom po Vašoj želji.
Ova šolja je savršena za početak novog dana. Poklonite je za rođendan ili neku drugu priliku.
Poručite online i mi ćemo Vam poslati šolju staklenu sa slikom na kućnu adresu.

Varijacije *

Tekst

Fotografije

  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Šolja staklena sa slikom

Šolja staklena sa slikom je jednostavna ali veoma atraktivna šolja namenjena za štampu Vaših slika i teksta. Na staklenoj šolji najbolje uspevaju motivi za štampu kao što su logo, slogan, ili neki jednostavan dizajn. Zbog svoje prozirnosti nije adekvatna za štampu kompleksnih slika.

Šolja staklena sa slikom je savršena za jutarnju čašu mleka, jogurta ili bele kafe. Staklena šolja je veoma interesantna ukoliko se odlučite da odštampate logo za svoju firmu. Slika dolazi do izražaja kada sipate čaj, kafu ili mleko unutra.

Šolja staklena sa slikom se štampa tehnikom sublimacije. Boje su jarke i jasne i moguće je odštampati kompleksne fotografije. Ova staklena šolja može da poslužiti i u reklamne svrhe. Ukoliko ste želeli da reklamirate svoju firmu, udruženje, kafić, restoran ova šolja je idealan izbor.

Šolja staklena sa slikom se poručuje online – isporuka je na kućnu adresu.

  • Proizvod: Šolja staklena sa slikom
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe: 8.5 cm x 19 cm
  • Varijacije: prozirna, mat ili sa belim mestom za štampu
  • Održavanje: Pere se ručno, nije pogodna za mašinu za pranje suđa
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored staklene šolje sa slikom, kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Šolja staklena sa slikom”

Kako želite da nas kontaktirate?