Kecelja

1,500.00рсд

Ukoliko ste entuziast za kuvanje i puno vremena provodite u istoj imamo idealan pokon za vas. Kecelja za kuvanje savršen je poklon za sve koji vole da kuvaju ili znaju nekog ko je uvek u kuhinji. Izaberite idealnu boju kecelje i pošaljite nam vaš dizajn ili tekst i poručite već danas ovu jedinstvenu kecelju. Kecelja ne mora biti jednolična i dosadna, kod nas možete napraviti vašu jedinstvenu kecelju u kojoj ćete uvek imati želju za kuvanjem. Napravljena je od kvalitetnog keper materijala I zahvalna je za pranje. Može se prati u mašini. Kecelju nudimo u četiri boje a to su: crvena, bordo, plava I bela. Pored modela za odrasle imamo i kecelju za decu.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Kecelja

Ukoliko ste entuziast za kuvanje i puno vremena provodite u istoj imamo idealan pokon za vas. Kecelja za kuvanje savršen je poklon za sve koji vole da kuvaju ili znaju nekog ko je uvek u kuhinji. Izaberite idealnu boju kecelje i pošaljite nam vaš dizajn ili tekst i poručite već danas ovu jedinstvenu kecelju. Kecelja ne mora biti jednolična i dosadna, kod nas možete napraviti vašu jedinstvenu kecelju u kojoj ćete uvek imati želju za kuvanjem. Napravljena je od kvalitetnog keper materijala I zahvalna je za pranje. Može se prati u mašini. Kecelju nudimo u četiri boje a to su: crvena, bordo, plava I bela. Pored modela za odrasle imamo i kecelju za decu. Na Vama je da odabarete omiljenu nijansu. Na kecelji je sašiven materijal čija je površina namenjena za štampu u punom koloru na kome se štampa Vaša slika, dizajn ili tekst.

Kecelja je odličan izbor za kuvare u restoranima. Ugostiteljski objekti mogu iskoristiti ovu kecelju kako bi promovisali svoj brend. Na njoj se može se štampati logo, slika ili neki drugi zanimljiv dizajn kako bi se na zanimljiv način promovisao ugostiteljski objekat.

Amateri koji vole da kuvaju mogu obradovati sebe ovom unikatnom keceljom. Ukoliko znate nekog ko je gurman ili ko voli da kuva iskoristite priliku I obradujte ga ovom personalizovanom keceljom. Porodice mogu kupiti kecelju za svakog člana I uživati u zajedničkom kuvanju sa svojim najmilijima.

Karakteristike

  • Proizvod: Kecelja

  • Boja: Crvena, plava, bordo, bela

  • Materijal: Čvrsto keper platno

  • Štampa: Tehnikom sublimacije

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored kecelje kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Kecelja”

Korisnička podrška