Lončić bez poklopca

800.00дин.

Lončić bez poklopca će prvobitno oduševiti Vaše bake i deke, majke i očeve. Obradujte ih ovim unikatnim lončićem koji će ih vratiti u detinjstvo i probuditi drage davne uspomene. Odaberite zajedničku porodičnu fotografiju i pošaljite nam je. Ukoliko imate malo dete ili imate rođake koji imaju malu decu takođe možete poručiti lončić bez poklopca. Turističke agencije, hoteli, moteli, mogu iskortiti ovaj lončić u promotivne svrhe. Lončić štampamo na komad, dva, ili bilo koji veći tiraž.

Tekst

Fotografije

Opis

Lončić bez poklopca

Lončić bez poklopca je simpatičan, nostalgičan poklon za sve generacije. Lončić je namenjen za štampu Vaših fotografija i teksta tehnikom sublimacije. Na njemu štampamo bilo koji motiv po Vašoj želji. Boje koje ostaju nakon štampe su veoma postojane i jarke.

Lončić bez poklopca će prvobitno oduševiti Vaše bake i deke, majke i očeve. Obradujte ih ovim unikatnim lončićem koji će ih vratiti u detinjstvo i probuditi drage davne uspomene. Odaberite zajedničku porodičnu fotografiju i pošaljite nam je. Mi ćemo specijalno za Vas odštampati ovaj neverovatno uzbudljiv poklon koji budi nostalgiju. Ukoliko imate malo dete ili imate rođake koji imaju malu decu takođe možete poručiti lončić bez poklopca. Deca će uživati u ispijanju toplog mleka ili čokolade. Možete odabrati omiljenog crtanog ili filmskog junaka i mi ćemo ga odštampati u što kraćem roku.

Turističke agencije, hoteli, moteli, mogu iskortiti ovaj lončić u promotivne svrhe. Uspešan marketing i promociju su svakodnevna borba u modernom svetu. Vi možete uraditi nešto inovativno kako biste promovisali svoje usluge u toku zimske i letnje sezone. Odaberite motiv grada, sela, planine, logo hotela i mi ćemo odštampati jedan ili više lončića za Vas.

Proizvod: Lončić bez poklopca
Visina šolje: 11 x 9 cm
Maksimalna veličina štampe: 6 cm x 20 cm
Dostava: 2-3 radna dana

Pored lončića bez poklopca sa štampanom slikom kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Lončić bez poklopca”

Korisnička podrška