Lončić sa poklopcem

800.00дин.

Lončić sa poklopcem je idelan poklon za svaku priliku. Vaši najbliži će se obradovati ovoj posudi koja će ih vratiti u detinjstvo i probuditi u njima stare uspomene. Lončić je namenjen za sublimacionu štampu što znači da je moguće odštampati jedan lončić bez ikakvog uticaja na konačnu cenu.

Tekst *

Fotografije *

Опис

Lončić sa poklopcem

Lončić sa poklopcem je idelan poklon za svaku priliku. Vaši najbliži će se obradovati ovoj posudi koja će ih vratiti u detinjstvo i probuditi u njima stare uspomene. Lončić je namenjen za sublimacionu štampu što znači da je moguće odštampati jedan lončić bez ikakvog uticaja na konačnu cenu. Sublimaciona tehnika štampe u kombinaciji sa metalnim lončićem daje savršen kvalitet otiska i obezbeđuje dugotrajnost prozivoda. Pošaljite nam tekst sa imenom drage osobe ili bilo koju sliku ili dizajn po Vašem izboru i učinićemo lončić sa poklopcem idealnim poklonom za svaku priliku. Lončić ima poklopac tako da se u njemu može pripremiti čaj ili drugi topli napitak koji se neće brzo ohladiti. Preporučujemo da se lončić sa poklopcem pere pod mlazom tople vode, a ne u mašini za sudove.

Boje su jarke i jasne i moguće je odštampati kompleksne fotografije. Vaše slike će dobiti potpuno novu dimenziju kada su odštampane na limenom lončiću. Doživite prelepo iskustvo i obradujte dragu osobu originalnim poklonom, originalnim lončoćem sa Vašom slikom ili tekstom po želji.

Proizvod: Lončić sa poklopcem
Visina šolje: 11 x 9 cm
Maksimalna veličina štampe: 6 cm x 20 cm
Dostava: 2-3 radna dana

Pored lončića sa poklopcem sa slikom, kod nas možete pregršt zanimljivih šolja. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, slobodno nam pišite.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate veliki broj fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Рецензије

Још нема коментара.


Будите први који ће написати рецензију “Lončić sa poklopcem”

Korisnička podrška