Metalni ram

700.00дин.

Metalni ram za slike je savršen poklon za dragu osobu.Ovaj metalni ram je originalnog i unikatnog dizajna, na njega štampamo tekst i fotografiju po vašoj želji. Idealan je za prostore klasičinijeg enterijera i za kancelarije. Vašem domu može doneti donetu starinskog i toplog.

Dostupnost: Nema na zalihama Šifra proizvoda: MR1 Kategorija:

Opis

Metalni ram

Metalni ram za slike je savršen poklon za dragu osobu. Ovaj metalni ram je originalnog i unikatnog dizajna, na njega štampamo tekst i fotografiju po Vašoj želji. Idealan je za prostore klasičinijeg enterijera i za kancelarije. Vašem domu može doneti donetu starinskog i toplog. Ukrasite omiljeni kutak u Vašem domu ili u nekoj drugoj prostoriji gde provodite puno vremena.

Metalni ram je pravi izbor ukrasa sa slikom ukoliko ste ljubitel starinskih predmeta za ukrašavanje prostora. Ovaj ram je zaista nešto nesvakidašnje. Sam po sebi je specifičan a ono što ga čini još unikatnijim jeste Vaša slika.

Takođe kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koji se rade sa vašim fotografijama i po vašim željama. Tu su podloge za miša, šolje sa fotografijama, puzzle, majice, satovi, magneti za frižider i još mnogo toga. Svaki naš proizvod se štampa na jedan komad i unikatan je. Vaše je samo da zamislite a naše je sve ostalo.
Većina proizvoda se štampa tehnikom sublimacije. Ova tehnika obezbeđuje jarke boje koje su postojane i otporne su na spoljne uticaje.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Metalni ram
  • Materijal: Gvožđe
  • Veličina: 205 mm x 160 mm
  • Boja: Bronza
  • Oblik: pravougaonik
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Metalni ram”

Korisnička podrška