Baby tablice

1,200.00рсд

Baby tablice su novi, popularan proizvod na kome štampamo nadimak, ime i neki ukrasni element po Vašoj želji. Baby tablice su popularne među roditeljima koji žele da ukrase bebina kolica. Baby tablice mogu biti interesantan izbor poklona za svaku priliku ukoliko u bliskoj sredini imate nekog ko obožava lude i otkačene ukrase vezane za dečija kolica.

Šifra proizvoda: BABYTABLICE Kategorije: , , ,

Tekst

Dizajn * 

Opis

Baby tablice

Baby tablice su novi, popularan proizvod na kome štampamo nadimak, ime i neki ukrasni element po Vašoj želji. Baby tablice su popularne među roditeljima koji žele da ukrase bebina kolica. Ove personalizovane i unikatne tablice štampamo tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje jakih i dugotrajnih boja nakon štampe.

Baby tablice se mogu štampati sa mnogim različitim idejama. Ono što se uglavnom praktikuje jeste štampa imena ili nadimka, srpska registraciona oznaka ili neki drugi motiv poput smajlija ili crtanog junaka. Vi možete birati bilo koji dizajn, logo, natpis koji će te proslediti nama na štampu. Osmislite svoje personalizovane bay tablice koje će uvek privlačiti pažnju prolaznika.

Prednost poručivanja baby tablica kod nas jeste ta što Vam možemo štampati više tablica a da svaka od njih ima drugačiju štampu. Pritom količina poručenih tablica ne menja cenu.

Baby tablice mogu biti interesantan izbor poklona za svaku priliku ukoliko u bliskoj sredini imate nekog ko obožava lude i otkačene ukrase za dečija kolica. Obradujte mališane savršenom baby tablicom.

  • Dimenzije : 27×10
  • Materijal: Beli nerđajući aluminijum
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored baby tablica u našoj ponudi foto poklona možete naći preko 200 zanimljivih poklona za svaku priliku.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Baby tablice”

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Baby tablice? Kontaktirajte nas.