Sat Kuca

1,200.00рсд

Sat kuca kao idealan poklon za rođendan.
Dolazi sa dve slike po vašoj želji u ramu u obliku kućice za pse.
Sat je originalnog oblika namenjen najmlađima.
Isporuka je na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

Opis

Sat kuca

Sat kuca je novi proizvod u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od kvalitetnog drveta koje je premazano lakom na koje se štampa fotografija. Sat kuca je idealan za sobu najmlađeg člana porodice. Sat kuca je u obliku kućice za kućne ljubimce i na njega je moguće staviti dve fotografije po želji. Stavite sliku najmlađeg člana porodice sa slikom vašeg zabavnog kućnog ljubimca i nema lepšeg iznenađenja za rođendan.

Sat kuca je veličine 23x20cm i na njega staju dve slike po vašoj želji. Savršeno će se uklopiti u dečju sobu. Idealan je kao poklon za dečiji rođendan. Originalan i unikatan poklon koji će izmamiti osmehe na licu. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama.

Štampa na ovom zidnom satu je u punom koloru jasnih i jakih boja, tako da će ovaj zidni sat sa slikom biti pravi ukras na vašem zidu. Sat kuca uvek pokazuje pravo vreme i obradovaće svakoga.

Pored ovog sata, imamo i veliki izbor drugih satova koji moglu poslužiti za različite prilike. Ako Vam treba poklon za firmu, sat sa slikom je idealan i na njemu možemo da odštampamo Vaš logo i napišemo tekst po želji. Radimo sat sa štampom i za sportska društva. Možemo odštampati logo Vašeg sportskog kluba.

Postoji mogućnost izrade i satova za turističke organizacije, turistička mesta, hotele ili kafiće. Radimo ih u malim serijama. Idealno za svaku priliku. Možemo da ih radimo sa različitim dizajnom.

Svi naši proizvodi se rade na jedan komad, nisu neophodne velike serije za štampu. Sat kuca je idealan poklon za svaku priliku.

  • Proizvod: Sat kuca
  • Prečnik: 23×20 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Šablon: u obliku kućice za pse na koji možete staviti dve fotografije po želji

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Sat Kuca”

Korisnička podrška