Sat leptir

1,100.00рсд

Sat leptir sa slikom po želji.
Lep sat sa slikom po želji u nežnim bojama.
Poručite online – dostava na kućnu adresu.
Isporuka u roku od 2-3 radna dana od dana poručivanja.

Opis

Sat leptir

Sat leptir je novi proizvod u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od kvalitetnog drveta koje je premazano lakom na koje se štampa fotografija. Sat leptir dolazi je dizajniran da pokaže ljubav mame i ćerke. Dolazi u prelepim nežnim bojama i na njega ide jedna fotografija po vašoj želji.

Sat leptir je veličine 23x20cm i na njega ide jedna slika po vašoj želji. Savršeno se uklapa u svaki enterijer. Originalan i unikatan poklon koji će izmamiti osmehe na licu. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Sat leptir štampamo tehnikom sublimacije. To je tehnika koja omogućava štampu vrhunskog kvaliteta u punom koloru. Možete nam poslati fotografije koje god poželite.

Štampa na ovom zidnom satu je u punom koloru jasnih i jakih boja, tako da će ovaj zidni sat sa slikom biti pravi ukras na vašem zidu. Sat leptir uvek pokazuje pravo vreme i obradovaće svakoga.

Pored ovog sata, imamo i veliki izbor drugih satova koji moglu poslužiti za različite prilike. Ako Vam treba poklon za firmu, sat sa slikom je idealan i na njemu možemo da odštampamo Vaš logo i napišemo tekst po želji. Radimo sat sa štampom i za sportska društva. Možemo odštampati logo Vašeg sportskog kluba..

Svi naši proizvodi se rade na jedan komad, nisu neophodne velike serije za štampu. Sat kuca je idealan poklon za svaku priliku.

  • Proizvod: Sat leptir
  • Prečnik: 23×20 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Šablon: u obliku leptira sa nežnim bojama i mestom za jednu fotografiju

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Sat leptir”

Korisnička podrška