Futrola za pasoš

1,200.00дин.

Futrola za pasoš idealan je poklon za sve koji često putuju. Ovaj prelepi personalizovani detalj za putnike štiti sve vaše dokumente i drži ih na jednom mestu.  Iskoristite vašu sliku, dizajn ili tekst po želji i napravite originalnu futrola za Vas ili Vaše najbliže. Futrola za pasoš može da bude i odličan promotivni  i reklamni proizvod za sve putničke agencije. Možemo brendirati futrolu sa logom vaše firme ili dizajnom po želji

Tekst

Fotografije

  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Futrola za pasoš

Futrola za pasoš je proizvod koji je koristan za sve koji puno putuju i trebaju unikatan držač za bitna dokumenta. Futrola za pasoš je takođe i dobar poklon, ali mora biti posebna i unikatna. Napravljena je od čvrstog materijala tako da je veoma izdržljiva i neće se cepati. Iskoristite vašu sliku, dizajn ili tekst po želji i napravite originalnu futrola za Vas ili Vaše najbliže.

Futrola za pasoš može da bude i odličan promotivni  i reklamni proizvod za sve putničke agencije. Možemo brendirati futrolu sa logom vaše firme ili dizajnom po želji. Specifikacije futrole su:

  • Proizvod: Futrola za pasoš
  • Dimenzije: 14.5×21 cm
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored futrole za pasoš, kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako želite pogledati više naših proizvoda ili nas pratiti na društvenim mrežama posetite naš instagram i facebook profil.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Futrola za pasoš”

Kako želite da nas kontaktirate?