Bela pamučna majica muška

990.00дин.

Izradite svoju unikatnu majicu sa fotografijom, dizajnom ili tekstom po izboru. Napravite omiljeni šaljivi natpis i poklonite personalizovanu majicu prijatelju za rođendan. Niko neće ostati ravnodušan na Vaše ideje i kreativnost! Obradujte članove porodice ili partnera. Izaberite omiljenu zajedničku sliku koju želite da odštampamo za Vas. Majica je napravljena od 100 % pamuka.

Isporuka se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

Tekst

Fotografije

Veličina *

Opis

Bela pamučna majica muška

Bela pamučna majica muška sa štampom spada u asortiman proizvoda namenjenih za štampanje Vaših slika na muškim majicama. Bela pamučna majica je sašivena od čistog i kvalitetnog pamuka i zaista je prijatna na koži. Ovaj model majice imamo u više različitih veličina. Štampa na belim majicama je najpreciznija i boje su neverovatno žive i postojane. Majicu možete prati ručno ili mašinski na maksimalnih 40°C.

Bela pamučna majica muška je odličan odabir odevnog predmeta za letnje i tople dane. Majice sa štampom su zauzele jedno od vodećih mesta kad je u pitanju moda i preko zime. Iz tog razloga mi smo Vam na raspolaganju tokom cele godine kako bismo mogli da Vam odštampamo unikatnu i personalizovanu belu majicu mušku sa Vašom slikom.

Materijal: 100% pamuk

Boja: Bela

Površina štampe: 210x297mm i 297×420

Veličina: S, M, L, XL i XXL

Bela pamučna majica muška može biti pravi izbor za Vas i Vaše najbliže ukoliko ste ljubitelji belih majica sa dizajnom. Ukoliko imate omiljenu sliku, tekst ili otkačen dizajn pošaljite nam i izradićemo Vam jedinstvenu majicu u kojoj sigurno nećete proći neprimećeno.

Firme, udruženja i razne druge institucije mogu poručiti majice sa štampom za svoje zaposlene kao i majice u vidu reklamnog materijala. Mi radimo štampu na komad kao i velike tiraže. Firme se mogu odlučiti za štampu logoa, slogana, slike proizvoda koje nude. Bela pamučna majica muška može biti unikatan način da promovišete svoje usluge ili proizvode.

Bela pamučna majica je pravi pogodak ukoliko organizujete momačko veče ili neki drugi tip proslave. Predložite ostatku ekipe neku dobru ideju i pošaljite nam Vaše motive koje želite da odštampamo na belim pamučnim majicama za Vas.

bela-pamucna-majica-muska-baner

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Bela pamučna majica muška”

Korisnička podrška