Termos za kafu

1,000.00дин.

Termos za kafu je jedan od najpopularnijih proizvoda u našoj ponudi proizvoda sa slikom.

Svakim danom nam je tempo života sve brži i brži. Stariji, mlađi, svi su počeli da vode urbane i brze života. Kafa ili neki drugi napitak su neizostavan deo takvog dana. Kod nas možete poručiti neverovatan termos za kafu koji je veoma interesantan i zanimljiv. Na njemu štampamo Vašu fotografiju, dizajn ili omiljeni tekst. Obradujte sebe ili Vaše najbliže ovim simpatičnim i praktičnim poklonom za svaki dan.
Termos za kafu je napravljen od nerđajućeg čelika i na njemu štampamo boje koje su veoma postojane i kvalitetne.
Neka svako putovanje ili klasičan radni ran budu užitak.
Poručite online – isporuka se vrši na kućnu adresu.

Fotografije

Tekst

 • Opis
 • Recenzije (1)

Opis

Termos za kafu sa slikom

Termos za kafu sa slikom je prava stvar za svaki auto. Napravljen od nerđajućeg čelika sa slikom po vašoj želji. Šta možete više poželeti za omiljenu toplu kafu od termosa sa omiljenom fotografijom ili dizajnom.

Termos za kafu dolazi sa poklopcem od plastike i zgodan je za putovanje, izlet u prirodu ili šetnju kroz park sa Vašom bebom. Napravljen je od vrhunskog materijala sa štampom u punom koloru čini pravo zadovoljstvo za svakog ko je pogleda. Sami birate sliku i tekst i dobijate ovaj prelep termos za kafu sa svojim dizajnom.

Termos za kafu je izuzetno praktičan, naročito u hladnim danima. Ima izuzetnu termičku izolaciju pa u njega možeti da sipate bilo koji topao napitak i on će dugo održavati prvobitnu temperaturu. U termosu ćete uvek sa sobom moći da nosite svoj omiljeni čaj, toplo mleko ili kafu baš kakvu volite.

Termos za kafu nije pogodan za mikrotalasnu pećnicu i mašinu za pranje posuđa. Štampa se tehnikom sublimacije koja omogućava pun kolor sa jasnim i oštrim detaljima.

 • Proizvod: Termos za kafu
 • Visina termosa 15 cm
 • Prečnik termosa 86 cm
 • Maksimalna štampa: 21.8 cm x 8.2 cm
 • Boja: Metalik sa belim mestom za štampu
 • Materijal: Nerđajući čelik sa plastičnim poklopcem
 • Održavanje: ručno pranje, nije pogodno za mašinu za suđe
 • Dostava: 2-3 radna dana

Pored termosa za kafu kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

1 recenzija za Termos za kafu

 1. 5 od 5

  Baš mi je ovo trebalo. Prava stvar za auto. Super 🙂


Dodaj recenziju

Kako želite da nas kontaktirate?