Torba za kozmetiku

1,200.00рсд

Torba za kozmetiku savršen je poklon za ženu, devojku bilo da je u pitanju štampan tekst, neki određeni dizajn ili fotografija. Može služiti kao klasična ručna torba ali i za izlazak. Torbe imaju velike i male pregrade koje se zatvaraju rajsferšlusom tako da ništa ne može ispasti iz njih. Najveća pregrada podeljena je na dva dela, tako da sve stvari koje budete čuvali u njoj neće ispadati napolje. Torba je dostupna u crnoj i crvenoj boji.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Torba za kozmetiku

Torba za kozmetiku je jedna od novina u našoj ponudi proizvoda sa Vašom slikom. Ova torba za kozmetiku, ručna torba ili torba predviđena za kuću, idealna je za odlaganje šminke, dezodoransa, parfema i osetljivih stvari. Takođe se može nositi u svakodnevnoj upotrebi. Sublimacioni prednji preklop čini svaku torbu jedinstvenom, a zatvara se patentom na čičak. Prednji deo torbe je namenjen za štampanje Vaše slike. Otisak boja je neverovatan i boje su dugotrajne. Vaša odabrana fotografija će učiniti ovu torbu unikatnom i stvorenom samo za Vas.

Savršen je poklon za ženu, devojku bilo da je u pitanju štampan tekst, neki određeni dizajn ili fotografija. Može služiti kao klasična ručna torba ali i za izlazak. Torbe imaju velike i male pregrade koje se zatvaraju rajsferšlusom tako da ništa ne može ispasti iz njih. Najveća pregrada podeljena je na dva dela, tako da sve stvari koje budete čuvali u njoj neće ispadati napolje. Torba je dostupna u crnoj i crvenoj boji.

Ono što izdvaja ovu torbu od drugih torbi prvobitno jeste činjenica da Vi birate svoj jedinstven dizajn a druga prednost jeste što pomoću ove vrste štampe možete odštampati samo jednu torbu jer nemate potrebe za velikim tiražima.

Dame častite sebe ovom torbom a što se tiče jače polovine, iskoristite ovu priliku i obradujte Vaše dame ovom torbom za kozmetiku i učinite Vašu damu ispunjenom.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Veličina: 22x13x7 cm
  • Materijal: Tvrda tkanina
  • Veličina štampe: 25×11 cm
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Torba za kozmetiku”

Korisnička podrška