Rotaciona kocka za slike

1,500.00рсд

Rotaciona kocka za slike dolazi sa rotacionim postoljem i četiri slike po Vašem izboru. Dizajnirajte sami svoj unikatni poklon u obliku rotacione kocke i iznenadite voljene, članove porodice ili prijatelje. Ako još uvek niste pronašli poklone za sledeće prilike rotaciona kocka je poklon za Vas.  Rotaciona kocka prelep je proizvod koji krasi svaki enterijer i koji će na najbolji način istaći Vaše slike. Rotaciona kocka nije namenjena samo kao poklon, iskoristite je kako bi ukrasili i svoj stan ili kuću. Ukrasite rotacionu kocku zajedničkim slikama i slikama sa putovanja na kojima ste bili te je postavite na vidljivo mesto kako bi je svi videli kada uđu u Vaš dom.

 

Šifra proizvoda: GLG10 Kategorija:

Opis

Rotaciona kocka za slike

Rotaciona kocka za slike dolazi sa rotacionim postoljem i četiri slike po Vašem izboru. Dizajnirajte sami svoj unikatni poklon u obliku rotacione kocke i iznenadite voljene, članove porodice ili prijatelje. Ako još uvek niste pronašli poklone za sledeće prilike rotaciona kocka je poklon za Vas. Pošaljite nam Vaše slike, tekst ili citate a mi ćemo se potruditi da ih uklopimo u kocku i pošaljemo na Vašu kućnu adresu. Rotaciona kocka prelep je proizvod koji krasi svaki enterijer i koji će na najbolji način istaći Vaše slike. Rotaciona kocka nije namenjena samo kao poklon, iskoristite je kako bi ukrasili i svoj stan ili kuću. Ukrasite rotacionu kocku zajedničkim slikama i slikama sa putovanja na kojima ste bili te je postavite na vidljivo mesto kako bi je svi videli kada uđu u Vaš dom.

Karakteristike:

  • Šifra proizvoda: GLG10
  • Dimenzije fotografija: 100×100 mm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Rotaciona kocka za slike”

Korisnička podrška