Snežna kugla sa srebrnim pahuljama

800.00дин.

Snežna kugla sa srebrnim pahuljama prelep je proizvod ako želite nekoga da iznenadite. Snežne kugle savršeno se uklapaju u bilo koji prostor bilo da se radi o kancelariji ili kući. Iz tog razloga odličan je proizvod za bilo koju priliku. Od sada u našoj ponudi nisu samo snežne kugle sa snegom, ove kugle možete posklniti u bilo koje godišnje doba.Snežna kugla sa srebrnim pahuljicama kao što sam naziv kaže ispunjena je srebrnim pahuljicama koje će savršeno naglasiti bilo koju sliku. Snežne kugle su unikatan proizvoda koje najviše krasi Vaša slika. Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete slike a mi ćemo Vam poslati prelep završni proizvod.

Šifra proizvoda: PG122 Kategorija:

Fotografije

Opis

Snežna kugla sa srebrnim pahuljama

Snežna kugla sa srebrnim pahuljama prelep je proizvod ako želite nekoga da iznenadite. Snežne kugle savršeno se uklapaju u bilo koji prostor bilo da se radi o kancelariji ili kući. Iz tog razloga odličan je proizvod za bilo koju priliku. Od sada u našoj ponudi nisu samo snežne kugle sa snegom, ove kugle možete posklniti u bilo koje godišnje doba.Snežna kugla sa srebrnim pahuljicama kao što sam naziv kaže ispunjena je srebrnim pahuljicama koje će savršeno naglasiti bilo koju sliku. Snežne kugle su unikatan proizvoda koje najviše krasi Vaša slika. Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete slike a mi ćemo Vam poslati prelep završni proizvod. Slike koje odaberete mogu da budu sa Vama voljenim osobama ali takođe i slike koje sadrže tekst.

Karakteristike:

  • Šifra proizvoda: PG122
  • Dimenzije:80×80 mm
  • Veličina slike koja staje unutra: 65 x 62 mm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika
  • Punjenje: Voda i plutajuće srebrne pahuljice

Isporuka se vrši kurirskom službom u roku od 2-3 dana.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju “Snežna kugla sa srebrnim pahuljama”

Korisnička podrška