Činija za supu sa slikom

0.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 customer reviews )

950.00дин.

Činija za supu je savršen poklon za svaku priliku.

Odličan je izbor poklona ukoliko želite da obradujete članove porodice, decu, muža ili ženu. Na ovoj unikatnoj činiju za supu štampamo isključivo Vašu fotografiju, dizajn ili bilo kakav tekst.
Iznenaditi rođake, kumove, bake i deke ukoliko idete na slavu ili proslavu nekog drugog bitnog datuma. Svako će biti oduševljen ukoliko mu poklonite nešto zanimljivo i unikatno kao što je ova činija za supu.
Isporuka se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

Fotografije

Tekst

 • Opis
 • Reviews(2)

Opis

Činija za supu sa slikom

Činija za supu sa slikom je idealan poklon za voljenu osobu. Kad je hladno napolju, topla supa iz omiljene činije će Vas obradovati i izmamiti osmeh na lice. Ova činija za supu sa slikom je posebna po tome što na njoj štampamo vašu fotografiju i tekst po želji. Servirajte omiljenu supu u jedinstvenoj činiji za zajedničke trenutke u dvoje.

Činija za supu sa slikom je idealan poklon za rođendan ili neku drugu posebnu priliku. Drage osobe će biti iznenađene sa ovim lepim poklonom i znakom pažnje. Budite sigurni da osmeh sa lica neće silaziti osobe koja dobije ovaj lep poklon.

Činija za supu je izrađena od kvalitetne keramike na kojoj se štampa Vaša fotografija i tekst u punom koloru.

 • Proizvod: Činija za supu sa slikom
 • Visina činije 7.5 cm
 • Prečnik činije 13 cm
 • Maksimalna veličina štampe 4.5 cm x 28 cm
 • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
 • Održavanje: Pranje može biti ručno i umašini za pranje suđa
 • Boja: Bela
 • Dostava: 2-3 radna dana

Pored činije za supu sa slikom kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Customers' review

Rated 0.00 out of 5 stars
2 reviews
5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

2 reviews for Činija za supu sa slikom

 1. Filary24504@gmail.com

  챔피언스리그분석 ≡《 mir101.COM 카톡Pro9999》≡토토정보 축구스페셜트리플 메이저놀이터-http://www.mir101.CoM/ 메이저놀이터-http://nave88.com/ 메이저놀이터-http://www.mir101.CoM/ 메이저놀이터-http://nave88.com/ 토토사이트 사설스포츠토토 스포츠토토

 2. Grannis72541@gmail.com

  축구토토하는방법 ≡《 mir101.COM 카톡Pro9999》≡토토축구스페셜 유료픽스터 사설토토-http://www.mir101.CoM/ 사설토토-http://nave88.com/ 사설토토-http://www.mir101.CoM/ 사설토토-http://nave88.com/ 토토사이트 사설스포츠토토 스포츠토토

Add a review