Krigla za pivo

Krigla za pivo sa omiljenom fotografijom ili brendom.
Vaša lična krigla za pivo je tu za pravi užitak sa društvom i najbližima.
Pravi poklon za rođendan za najboljeg prijatelja, dečka ili muža.
Popijte svoje omiljeno pivo iz lične krigle sa Vašim dizajnom.
Poručite online – isporuka na kućnu adresu.

900.00дин.

Fotografije

Tekst

 • Opis
 • Reviews(0)

Opis

Krigla za pivo

Krigla za pivo sa omiljenom fotografijom ili porukom za vrele letnje dane. Pošaljite nam svoju sliku i tekst kako bi je odštampali na krigli od 0,5l.

Jedinstvena krigla za pivo je pravi poklon za muža ili momka za fudbalske utakmice pred televizorom. Krigla je napravljena od kvalitetne keramike za pravi užitak za prave sladokusce. Vrhunska štampa u punom koloru.

Ne čekajte odlazak na Oktober Fest, tu je krigla za pivo sa omiljenom fotografijom za svakodnevno uživanje. Omiljeni napitak u toplim danima sada i u pravoj i ličnoj krigli.

Krigla za pivo se može da se brendira sa logom vašeg kafića ili pivnice. Osmislite dizajn ili pošaljite logo a mi ćemo da uradimo štampu.

Krigla sa slikom se pere ručno, nije pogodna za pranje u mašini za pranje suđa.

Obradujte najboljeg prijatelja, momka ili muža za rođendan i napravite mu originalan poklon koji će ga najviše obradovati. Hladni napitak iz omiljene krigle za pivo je će upotpuniti užitak. Dostavu vršimo na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

 • Proizvod: Krigla za pivo
 • Visina krigle: 14 cm
 • Prečnik krigle: 10 cm
 • Boja: Bela
 • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
 • Materijal: Keramika
 • Dostava: 2-3 radna dana

Pored krigle za pivo kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krigla za pivo”

  Facebook

  */?>